Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Ett hem hotell spa

11:49 | December 31, 2013

Ett ställe som jag har hängt mycket på medans jag har varit dålig på att blogga är Ett hem hotells spa. Där dem har bastu, “cold bucket shower osv. Riktigt soft. Kommer vara väldigt utvilad när jag kommer tillbaka till skolan. Vilket jag tror är väldigt viktigt. För det är nu det gäller. Betygen måste vara på topp nu. 


1 kommentarerEn kommentar om “Ett hem hotell spa”

    Nej, det är inte nu det gäller. Högstadiebetygen är egentligen inte så viktiga, så stressa inte upp dig. Det är gymnasiebetygen som är viktiga, lägg ditt krut där istället. Det är de som avgör din framtid.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här