Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

3 dagar av mitt jullov

11:29 | December 31, 2013

/// Klippte håret, åt middag på VIGÅRDA i mood gallerian och myskläds outfit som jag fick av tomten//

// Frukost på Ett hem hotell, en av 100 ego pics och promenad med Mathilde på djurgården//

// Juice på Juiceverket i mood gallerian, häng i min kompis cyckel affär i mood gallerian//

// En bild i trapphuset och myskväll hos Nelly i Djursholm//


2 kommentarer2 kommentarer om “3 dagar av mitt jullov”

    Hej jag undrar var du köpt din svarta kappa (tror det är en) som du på dig en av “ego” bilden och den längst ner. Skulle vara snällt om åtminstone du kunde svara om man jämför med andra bloggare 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här