Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Iphone kamera lins

23:53 | December 26, 2013

Fick en grym julklapp nämligen en kamera lins för mobilen. Hur värt?  Bilder som en riktig system kamera i mobilen.

 

 

 

 

 

 


25 kommentarer25 kommentarer om “Iphone kamera lins”

  Uppskattar du den mer framför de presenterna som låg över 10 000 lappen? Eller är det bara att du uppmärksammar den mer för du vet att det är en mer medelklassgrej? Förlåt att jag låter så otrevlig men grejen är att du säger att du får massa tack vare din familj och du har en av de högsta socioekonomiska statusar av ungdomar i Sverige. Men sen har du som en ursäkt att det är mer okej för att vadå, ska du inte använda dig av alla fördelar? Och jo, det är klart att du ska men tänk inte så, tänk istället på hur andra drabbas negativt. Folket som kämpar stenhårt och lägger ner massa pengar dom knappt har men får ändå inte platserna på grund av att såna som du får det serverat pga dina kontakter. Jag säger inte att du är en dålig människa, du verkar jättetrevlig men kanske förvirrad. Nu låter jag som värsta medelklassmamman när jag i själva verket också tillhör överklassen fast något lägre än dig för jag har inte haft turen att hamna i samma sits som dig med en omtänksam och bra familj. På grund av olika konflikter och våld ledande till rättegångar har jag, som tillhör en av Sveriges egentligen rikaste familjer fått betala för alla misstag min pappa gjort och allt teater som pågår bakom om att allt är “perfekt”. Jag kom in alldeles för mycket på fel saker och du får gärna INTE publicera denna kommentar, vill bara göra dig medveten. Du har det jättebra och trallar runt vilket du borde men inse verkligheten och gör något bra av det. Överklassen har makten men det är resten som drabbas. Ber på allvar om ursäkt för hur du än kommer ta den här kommentaren och jag är medveten om att jag låter väldigt otrevlig, men samtidigt, skulle du förstå annars? Skulle du uppmärksamma dig? Jag vet inte hut medveten du är om allting men jag hoppas att du inte tar detta som en hate kommentar. Jag snackar en del dubbelmoral och allt blir ganska oklart om att jag bara är otrevlig och vill hacka ner men hur som helst så får du gärna välja att inte publicera kommentaren då den var mest riktad till dig och jag ät ärligt nyfiken på hur du tänker. Jag är utanför den bubblan och varit tvungen att handskas med allt möjligt som gjort mig att inse massa saker, men jag säger inte att jag är bättre för det. Skulle gjort vad som helst för att haft en mer normalt fungerande familj och bott kvar i min bubbla med privilegier.

  Reply

  Note till vad jag skrev.. Samtidigt som jag skickade kommentaren ångrade jag mig starkt och förstår som fan varför man skulle bli glad över det. Skit cool grej, var antagligen mest avis för att dina grejer är så mycket mer värt än allt annat. Håller ändå fast vid det andra jag skrev och som sagt vill jag bara få mer insikt hur dina tankar är. Inte för att du kommer svara men det kanske gör förändring/bevisande. Nu mer än förut låter det konstigt att jag ber dig att inte publicera kommentaren vilket leder till varför jag inte borde skickat kommentaren från börjat. Ditt val men nu skriver jag det här i alla fall. Kanske är jag bara förvirrad och deprimerad med mina egna problem så jag måste skriva av mig i annan form till någon liknande fast som har allt dansande på rosor. Haha hej då Chloe och jag vet inte hur förvirrad jag gjort dig i fall du orkat läsa igenom mina 2 konstiga kommentarer.

  Reply

  Åh, vet du vart det är inköpt? Hittar det inte när jag googlar..

  Reply

  Åh verkar jätte bra! Var kan man hitta något sådant?

  Reply

  Hej! Vart kan man hitta denna? Googlade nämligen men hittade ingen bra hemsida. Tack på förhand! Kram

  Reply

  Vart får man tag på en sådan då? Lät intressant!:)

  Reply

  du uppdaterar alldeles för sällan…!!!! det händer ju ingenting här innne 🙁

  Reply

  Låter hur najs som helst ju! Vart kommer det ifrån och för hur mycket?

  Reply

  varför så bra uppdatering är frågan

  Reply

  Hur spelar ni in podcasten när du bor i London?

  Reply

  Hej chloe, jag undrar om du skulle kunna tipsa om några bra serier. På eran podcast sa du någon serie som hette något med chealse men hörde inget mer vad heter den serien?❤️

  Reply

  Din blogg är så bra chloe du får aldrig sluta blogga. Och du får aldrig sluta med din podcast heller, den är så bra. Avsnittet idag med nåra läsare var det bästa nånsin. Avis på dom tjejerna.
  Men deras dalmål var så fult.

  Reply

  Hej Chloé! Jag har en liten fråga till dig, vad tycker du om tatueringar? Tycker du att det är trashy och billigt eller kan det vara fint? Vill tatuera in ett ord men tvekar ifall att det skulle kännas trashigt… Svara gärna om du har möjlighet. Kram

  Reply

  Tror jag såg dig i Stockholm idag, hann bara se typ nån tjej i väääldigt snygga kläder gå förbi snabbt så såg inte om det verkligen var du, du kanske inte ens var i sthlm stad idag? Men i alla fall, kan inte du lägga upp mer outfitbilder? Du hade verkligen en perfekt outfit!

  Reply

  Hittade en sådan på elgigantens hemsida men min fråga är om den är bra och inte jobbig att använda?

  Reply

  Jag åker till Paris och vill JÄTTEGÄRNA ha en liiiten guide med shopping tips 🙂

  Reply

  Hej, är denna kameran eller ”linsen” bra? Jag har tänkt att köpa denna men är lite orolig att bilderna inte ska bli så bra. Blir bilderna lika bra som om man använder en systemkamera?
  Kram 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här