Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Christmas tree

21:45 | December 23, 2013

 

Skjorta: Alberto Biani Kjol: Chiquelle.se 

Imorgon är det jul för er som inte visste det. Kom på det igår haha, älskar min nya kjol CHIQUELLE. Du hittar den HÄR, idag så har jag varit i stan och hos min gudmor i Nacka. Nu ligger jag i soffan och pratar med Mathilde. Ska bo med henne i 11 dagar. Kommer bli för kul, helt ärligt känner jag inte att den här julen kommer vara så lyckad. Har absolut ingen julstämning alls, jag saknar att spendera jul med min pappa och sitta i hans knä medans vi öppnar julklappar. Jag saknar våran våning i stan. Jag saknar att julbaka med mina kompisar. Jag saknar att  fixa hemma isället för att bo på ett hotell och sen åka ut i 2 dagar på värmdö. Samtidigt så känner jag mig så bortskämd som sitter och klagar på att mina föräldrar är skilda och jag inte har någon ” julkänsla” för det finns dem som inte har någon familj ALLS eller har sämre situationer än jag. Vill försöka åka till något härbärge och hjälpa till. Skulle tycka det var en jätte rolig upplevelse.


9 kommentarer9 kommentarer om “Christmas tree”

  Hej!

  Jag undrar vart dina skor du har på dig på bilden som är eran “podcastbild” kommer ifrån? de är ett par svart/grå glittriga! De är superfina och skulle vara jätteglad för svar!

  Suprfin blogg dessutom!

  Reply

  Varför bor du inte på värmdö hela tiden? varför på hotell? du är jättesnygg! och eran podd äger puss!

  Reply

  Att hjälpa till på ett härbärge är ingen “rolig upplevelse.” Det är nåt man gör för att hjälpa andra människor och det väcker många starka känslor. Kan garantera dig att du inte kommer gå därifrån och skratta eller tycka att du haft roligt.

  Reply

  Var är du någonstans på bilden? Ser såå fint ut! Läst din blogg sen du började blogga hehe, du är typ min största inspiration! Srsly. God jul! Xx

  Reply

  Jag är inte den om kommenterar ofta men , mina föräldrar är också skilda och det är okej att klaga när det kommer till högtider. Jag låg och grät i går för jag vill så gärna ha min pappa bredvid mig på julafton men det blir bättre med åren och man hittar ändå fina lösningar

  God Jul

  Reply

  ? Jag tror att Chloe menar att det är en rolig upplevelse att göra något bra för andra människor 🙂 Hjälpa medmänniskor och visa medmänsklighet. Sen förstår hon nog, hoppas jag. Att det inte är en rolig hahaha upplevelse.

  Reply

  God Fortsättning på julhelgen…..
  Ang. ett av dina tidigare inlägg.
  Många har skilda föräldrar och tycker förmodligen precis som du, att
  allt inte är som det var “förr”, man kanske saknar hemmet man hade tidigare, saknar
  att fira jul med båda föräldrarna samtidigt. Saknar julstämningen så som den var förr.
  Kanske blir man lite nere just i den situationen, det är förståeligt.

  Men tänk efter lite, ditt liv är trots allt ganska coolt jämfört med det liv många andra lever.
  Du har släktingar runtom i i världen, du har bott i London under något år.
  Har fina vänner, både i Sverige och i andra länder. Och framför allt, du får åka på härliga resor till en massa olika platser.

  Om några år är du “vuxen”, (åren går faktiskt mycket fortare än vad man tror).
  Tids nog kommer du att ha en egen familj, omges av dina nära vänner.
  Kanske är du gift och har barn.

  Som vuxen kan du skapa dina egna jultraditioner, så som just du önska ha det.
  Och just nu…. bara att försöka “stå ut”, göra det bästa av situationen, umgås med goda vänner, tänka och se framåt.

  Det finns sååå många out there som inte har någonting, som inte har råd att köpa någonting, aldrig får resa. Som önskar att de hade om inte hela, så en liten del av ditt liv och dina möjligheter, så som ditt liv ser ut idag..

  Don’t worry. even though there might be moments when you are feeling down,right now.
  IT CAN ONLY GET BETTER
  .

  Reply

  ja “rolig upplevelse” kanske inte är rätta ordvalet men….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här