Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Julkaos

13:56 | December 18, 2013

Ligger hemma och är sjuk, så himla typiskt mig att bli sjuk innan jul… Igår, efter jag hade legat hemma och haft ett migränanfall gick jag till Harrods för att snabbt köpa en julklapp till min bror. Jag köper Marcus julklapp som är en Aqua di Parma parfym som han önskat sig. Fattiglapp som man blir under julklapps köpandet hade jag bara 1000 kr kvar på kortet som skulle precis räcka till parfymen. Köpet går igenom och allt är frid och fröjd, tyvärr så glömmer dem att lägga in poäng på mitt harrods kort, jag ber dem göra om köpet. Men den här gången går inte kortet igenom för att det tar tydligen 1 timme för att få tillbaka pengarna på kortet. Så jag går iväg från harrods riktigt bitter. Jag har ingen julklapp åt min bror och är pank. Sonia ( min kömpis) bestämmer sig då för att ringa harrods customer service, vilket resulterar i att vi får prata med managern som ber så hemskt mycket om ursäkt, och ska ha ett prat med personalen på Aqua di Parma haha. Skrattade så sjukt mycket efter det där samtalet. Kände mig som en ond Blair Waldorf haha. 

Hur går det med era julklappar? Jag har lyckats bocka av Mamma, Mathilde, Pappa, Rebecca, Jasmine och eehh aa. Det är dem hittills.

Nu så ska jag äta massa äcklig medicin och kolla igenom ångest laddade tumblr bilder puss och kram!


9 kommentarer9 kommentarer om “Julkaos”

  SÅ typiskt att man alltid blir sjuk innan jul :/

  Reply

  klar med allt 🙂 Krya på dig, hoppas du blir frisk till jul iallafall

  Reply

  Vilka är dina bästa kompisar? Skulle vara intressant att veta?

  Reply

  Är inte du kompis längre med tjejen som bloggade i somras? Känns som i dina inlägg att du byter vilka som är dina bästisar hela tiden

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här