Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Outfit

00:08 | December 11, 2013

Håller på att sätta ihop några outfits för en kommande plåtning jag ska ha på lördagen! Vill få in lite olika stilar i en outfit. Classy, Rock, Chic, Preppy you name it!


15 kommentarer15 kommentarer om “Outfit”

  Skulle inte du kunna visa några av dina favoritjackor/kappor? Skulle vara jätteroligt!:)

  Reply

  Vart kommer tröjan ifrån? Sjukt snygg & grym blogg!

  Reply

  Älskar din blogg, den är bäst! Kann du visa mer outfits? Skulle vara super kul! Kram

  Reply

  Skitfint ! Hur tänker du när du sätter ihop en outfit ? Det blir alltid så bra ! KRAM

  Reply

  Åh, har letat efter en vit kenzo tröja! Vart köpte du din?

  Reply

  Hej hej. 🙂 Var har du köpt kjolen..? Mvh Jenny

  Reply

  Hej Hej! finns Kenzo tröjorna att köpa i din mammas butik eller vet du någon annan stans man kan införskaffa sig en Kenzo tröja i Stockholm?

  Reply

  Ville bara säga att du är sjukt söt och verkar vara en underbar person <3

  Reply

  Vart kommer kjolen från? Skit fin stil och bästa podcasten;)<33

  Reply

  Gick inte att kommentera på inlägget över.Jag älskar din blogg Chloé, har till och med gjort ett inlägg om dig på min blogg.
  Jag är en 14-årig tjej som bloggar om mode,shopping och min vardag. Jag har lyssnat på din och nicolés ända från början. Jag tyckte bäst om premiäravsnittet då man fick lära känna er. Så det skulle betyda sjukt mycket för mig(haha har också en tendens att säga sjukt väldigt ofta). Men jag beundrar dig så mycket och för mig skulle det bli som att träffa min idol. Ha det bra även om vi inte ses!

  Reply

  Gick inte att kommentera ovan.Jag älskar din blogg Chloé, har till och med gjort ett inlägg om dig på min blogg.
  Jag är en 14-årig tjej som bloggar om mode,shopping och min vardag. Jag har lyssnat på din och nicolés ända från början. Jag tyckte bäst om premiäravsnittet då man fick lära känna er. Så det skulle betyda sjukt mycket för mig(haha har också en tendens att säga sjukt väldigt ofta). Men jag beundrar dig så mycket och för mig skulle det bli som att träffa min idol. Ha det bra även om vi inte ses!

  Reply

  Hej! Har letat överallt efter skorna på bilden, har sett dom på tumblr hela tiden och tycker de är så snygga!!! Kan du snällasnälla svara på detta och berätta var man kan köpa dom? 🙂 kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här