Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

PODCAST NR 14

13:48 | December 8, 2013

Dagen podd till ära så har vi en  återvinningsintervju, som våran chef har fixat! Frågorna är gamla frågor som har ställts till kändisar. Ni kan lyssna på podden HÄR eller genom att söka på podcast appen ” Nicole och Chloé podcast”  ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “PODCAST NR 14”

  Hejsan!! Jag skulle vilka köpa en balenciaga väska och jag vet att du har några stycken och undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om dom. Jag skulle vilja ha en till vardags som inte är för stor och inte för liten. Så om du skulle kunna skriva vilken modell det är på dina och vilken storlek det är så skulle du vara jättesnäll!! Älskar din blogg! Pusspuss

  Reply

  vart i London bor du? vilken zone osv?:) Va heter “området” du är sååã snygg!

  Reply

  Hej, fin du är!
  Ett tips till både dig och Nicky!
  Ibland i era podcaster pratar ni ibland för er själva, sluddrigt eller otydligt. Det är självklart förståeligt men det kan vara något ni kan tänka på, konstruktiv kritik youknow ;)! Jag menar såklart inte att vara taskig, love ya <3

  Reply

  Kan inte du visa dina balenciaga väskor och berätta lite om dem?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här