Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

DU KAN BLI MISS GLOSSY 2013

22:03 | September 16, 2013

Yes, du kan bli nya ansiktet för L´oreal Paris! Klicka HÄR för att vara med och tävla, kommentera när ni har gjort det så går jag in och röstar på er. Jag vill hjälpa er, mina fantastiska läsare.


18 kommentarer18 kommentarer om “DU KAN BLI MISS GLOSSY 2013”

  http://www.missglossy.se/profil?id=2017

  Aaah jag vill så gärna vinna denna tävling, det är en dröm. Skulle vara helt otroligt, helt fantastiskt att få göra det. Sån lycka!! Om du gillar/hjälper mig, tack så otroligt mycket i förväg, det betyder verkligen allt för mig, tack!!!

  Reply

  Vore så tacksam om du röstade på mig! love/ maddie

  Reply

  http://www.missglossy.se/profil?id=4415#nav

  Tusen tack för hjälpen Chloé!

  Är dålig på att kommentera men har läst din blogg sedan många år och måste verkligen tacka dig för hur du hjälper mig i “märkes-djungeln”. Har så svårt att hålla koll på allt, sen så älskar jag modeller precis som du så jag uppskattar verkligen att du name-dropar ibland så man får lite nya tjejer att googla och inspireras av!

  Kramar till dig :*

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här