Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

WORK OUT

20:10 | September 15, 2013

Många frågar hur jag får min kropp osv, det ända jag gör är faktiskt att träna 3 ggr i veckan och inte äta för mycket bröd, socker och läsk! Men det finns inga bortförklaringar att inte börja träna. Att gå ut och springa kan vem som helst göra. Det handlar om motivation!


1 kommentarerEn kommentar om “WORK OUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tyvärr så kan inte alla bara sticka ut och ta en springrunda. Jag vet att det finns fler än jag som har riktiga problem med kroppen så de kan tyvärr inte göra sådant, men det finns ju såklart alternativ. Jag har själv ett syndrom som gör att jag är överrörlig och med det så kan mina leder hoppa till (som att de hoppar ur led men för en kort stund..) och stukas lätt och etc. Men jag har hittat alternativ och det är cykling, så motivationen är som sagt riktigt viktig och att försöka hitta alternativ till vad man klarar av är också viktigt! Tack och hej leverpastej!

    Reply