Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Tack för mig!

20:00 | July 30, 2013

Nu säger jag tack för mig och de här veckorna då jag har gästbloggat! Nu är jag påväg till flygplatsen för att åka till Italien. Tack för alla fina kommentarer & för det extremt höga antalet med läsare!

Shanghai Fashion Week

4 kommentarer4 kommentarer om “Tack för mig!”

    :(( kommer verkligen sakna din bloggning! Hoppas du väljer att starta en egen blogg som alla här kan följa! Funderar på att själv söka in till ekonomi linjen på VRG! Om du inte skaffar en blogg som vi kan följa önskar jag dig lycka till! Hoppas verkligen att du skaffar en blogg! Länka isf gärna den härifrån! Ha det bra i Italien nu! Kram! ❤❤

    Reply

    Sluta inte blogggggaaaa!! Bloggen har blivit så mycket bättre med dig vid skärmen :((((

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.