Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Fortsättning

01:11 | July 30, 2013

Så kul att läsa dina inlägg! Hoppas du får chans att fortsätta på Modette-sidan även framöver. Så roligt att du “tar oss med” till olika ställen och visar upp, inte bara dagens outfit utan mycket mer. Bilderna är också väldigt bra i sig.
– Vad roligt att höra att du uppskattar mina typer av inlägg 🙂 Tack!

Kan inte du lägga upp din träningsrutin? Alltså hur ofta du tränar,hur länge och vad du tränar;)
Förresten tycker jag du gör ett jättebra jobb som gästbloggare:)
Kramar
– Jag har ingen specifik träningsrutin, jag gör det när jag har tid. Jag springer, powerwalkar, går på pilates & yoga. Minst 2x i veckan springer jag & sen pilates och yoga. När jag springer brukar jag springa mellan 30-40 minuter beroende på vilken “hastighet” jag väljer på springbandet, när jag powerwalkar så gör jag det 1h+ uppåt ute på djurgården en speciell runda eftersom att det ligger utanför dörren istället för att ta sig till gymmet, men det är när det är fint väder ute. Tack! 🙂

Hej! :)
Jag undrar hur du har råd med dina märkes kläder, osv? Du är väldigt ung ju, så jag undrar bara ifall du kanske har släkt/familj (så som Chloé) där du har tillgång till sånt. Eller om du känar så brand pengar själv… Har det nåt med skolan du går på att göra? Haha jag hoppas du förstår :)
Kram
– Jag får pengar varje månad  & shoppar med mina föräldrar. Jag jobbar tyvärr inte och därav tjänar inga egna pengar… än 🙂 Ingenting med skolan att göra. Självklart förstår jag, men sen vill jag också bara förtydliga att jag verkligen inte får allt jag pekar på, sådant gillar jag inte. Jag uppskattar allt jag får & om det är något jag har blivit uppväxt med oavsett vilka tillgångar man har så är det att uppskatta och att inte ta sådana saker för givet att man bara får för att man pekar på det. Hur ska det då gå när man flyttar hemifrån och ska börja klara sig på egen hand?

Hur känner du Anna Walker?
– Anna har jag känt sen födseln & spenderat ett flertal lov med som liten tillsammans med våra familjer. Vi gled ifrån varandra när hon bytte skola i mellanstadiet men sen bodde vi i samma rum på konfirmationslägret på KSSS förra året och fick tillbaka kontakten igen. Hon var- och kommer alltid att vara en av mina bästa vänner 🙂

Vilket gymnasium ska du gå? :)
– Viktor Rydberg Djursholm 🙂

Instagram??
– emmahernmarck, nu när jag slutar att blogga här kommer jag att acceptera från och med då folks förfrågningar.

 Är de Fanny Nordström på bilden?
– Ja, det är Fanny 🙂

Hej! jag skrollade genom bloggen lite och såg att du går på FIT! jag är sjukt sjukt intresserad att gå en termin där efter studenten och undrar hur det är? kan du inte mejla tillbaka mig angående vilka klass du har, hur länge du ska gå där, hur du fixade allting osv osv?! Tacksam vid svar :) XX
– Hej! 🙂 Ja, gå där!! Det är jätteroliga lärare som verkligen vill ditt bästa och tycker om sitt jobb. Jag hoppas att du kan få en inblick genom att läsa alla mina svar på folks kommentarer kring skolan. Annars är det bara att kommentera igen om det är något du inte tyckte att du fick svar på (:

Hej! Kan du inte berätta om hur man söker in till Fit, hur gammal man måste vara osv! Och hur och vart bor du i New york? Kostar det att gå där?
– Allting finns på deras hemsida om hur du ansöker 🙂 Jag vet faktiskt inte så mycket mer än så/kommer ihåg… Jag skulle rekommendera att titta på deras hemsida så får du förhoppningsvis svar på alla ansökningsfrågor!

FIT lät så intressant! Kan du inte berätta mer, typ vad ni får göra, hur du bor, om det kostar att gå där? Hur mycket ni går i skola varje dag? Jaa lite allmänt om skolan och dina inriktningar?
Kram
– Läs vidare på andra svar så får du svar på hur jag bor, vad vi får göra m.m. 🙂 Vi går från halv 10-halv 5 och du har 1h lunchrast.

Bor du alltså helt ensam i NY?
Eller är det som ett campus?
Blev så intresserad och inspirerad av dig så du borde VERKLIGEN ta och skapa en egen blogg efter detta!!;)
– Nej, hos min kusin! 😀 Det finns ett campus. Åh vad roligt att höra 🙂

Vilka/vem bor du med i NY?
Hur fick du möjligheten att börja på “modeskola”?
Tycker det verkar sjukt kul och som en dröm :)
– Hos min kusin, jag fick höra om skolan och tänkte från början gå på Parsons eller Central Saint Martins i London eftersom att min andra syster bor i London men jag bestämde mig för att jag hellre ville åka till New York. Men sen fick jag höra av en kompis från Parsons som gick där förra året när hennes kompis “skissade” på hennes egna vis och inte så de hade lärt sig att rita modeller så rev läraren sönder pappret men när hon gick på FIT hade alla sina egna stilar och man fick utveckla sig individuellt. Parsons är säkert en hur bra skola som helst också, men som sagt blev det FIT 🙂

Älskar din stil och tycker det är jättekul att läsa dina inlägg! Har du någon egen blogg eller funderar du på att skaffa en egen efter dom här 3 veckorna? Grym är du iaf!! Kram :)
– Tack! Vad roligt att du tycker det 🙂 Jag vet faktiskt inte… Vi lär se! 😀

kan inte du ha en liten frågestund? btw har du instagram :D du är så snygg!!
– Det har jag haft nu! emmahernmarck, tack (:

Har du en egen blogg? Vad heter den isåfall?
Jag har tyvärr inte en egen blogg!

Snälla kan du skriva vart du har köpt dina skinnbyxor! I desperately need them!
– De var från RAER, hur gamla som helst som jag inte använt men som jag hittat igen då jag letat som en galning efter det. Tur! Annars vet jag en kompis som köpte ett par på Zara om de finns kvar! 😀

Hej, jag undrar lite… Har du någon blogg? Skulle vara så kul att läsa om din vardag hela tiden ! :) och sen undrar jag när du flytta till nyc, hur gammal du var, är dina föräldrar svenska, hur kom du in på skolan du hår på, var de svårt? Bodde nu i Sverige innan? Förklara gärna lite mer om detta ! :) och sen sist men inte minst, hur kan man kontakta dig? Mail, Facebook etc ? Tack så mycket! Många kramar xxxx
– Har inte en blogg, roligt att du tycker att det skulle vara kul 🙂 Jag var bara där över en sommarkurs i 3 veckor 🙂 Jag bor fortfarande i Sverige, i Stockholm. Jag anmälde mig direkt samma dag, eftersom att tusentals andra sitter och gör samma sak samma dag 🙂

är det en sommar skola du går på i nyc? är du liksom bara där under sommaren eller bor du där?
– Jag var bara där under sommaren 🙂

Hej! Jag heter Molly, jag är 14år och jag läser Chloes blogg varje dag och tyckte att det var jätteroligt att du skulle gästblogga och jag tyckte att det var jättecoolt att du går på FIT! Jag gick in på deras hemsida men jag skulle gärna höra mera om FIT från någon som går där t.e.x. vad man gör, hur bor man, hur mycket kostade det och blah blah blah…. Det skulle vara ascoolt om du kunde berätta det hela som en historia från när du först fick reda på FIT till nu! Mejla till mig på[email protected]eller varför inte berätta det i bloggen?;) Puss!
– Fortsätt att läsa alla mina svar så får du förhoppningsvis svar på dina frågor! 😀

Ska snart till new york och skulle behöva lite shopping tips på bra affärer i typ din stil (dyra och billiga) och tönker att du har skitbra koll dör och det är nog ett bra tidsinställt inlägg ;) oh skulle så görna behöva !!
– Jag skulle säga att du självklart kan hitta allt i NY. Allt från vintagebutiker, märkesbutiker, budgetbutiker m.m. Om du letar efter dyra så skulle jag strosa runt kring central park, runtom fifth ave och avenyerna till höger, madison ave, park & lexington. Om du letar efter billiga skulle jag åka till Soho, där är det väldigt blandat. Allt från Balenciaga, marc jacobs till mer budgetställen såsom vanliga affärer som HM, Zara, American Apparel o.s.v. Mina absolut favorit budgetaffärer är Zara, Topshop & Urban Outfitters (delvis).

Hej!
Bloggen är verkligen super bra nu när du bloggar!
Jag undrar om du också har en blogg?
För du tipsar om så bra saker, lägger upp mycket bilder, har snygga outfits osv.
Om du inte har en blogg, snälla skaffa en då!
Och länka den gärna här i Chloé’s blogg så vi vet var den heter!
Puss<33
– Tack! 😀 Nej det har jag inte… Vi får se söta du!

Vilket program tog du? Det Finns ju hur många som helst:)
– Fashion design & anatomy of fashion! 🙂

Har du en egen blogg? , skulle vara jätte kul om du startade en och jag hade lätt följt den då :D
– Nej tyvärr…!

Hej nu när du bor i NYC undrar jag om du har amerikanska vänner?
– Kände inte någon amerikansk vän innan, men nu känner jag massor då jag har väldigt lätt för att prata med nytt folk. Jag skulle rekommendera att åka dit själv 🙂

vad heter du på insta?
 emmahernmarck 🙂

Bor du med dina föräldrar/släkt eller vänner? Håller verkligen med om att du ska skaffa en egen blogg om du inte redan har en! x
– Hos min kusin, tack!

Har du en egen blogg? Vad heter den i så fall? Om inte så borde du verkligen starta en, jag skulle helt klart följa den :D
– Som sagt nej tyvärr, tack 😀

Emma, har du en egen blogg? Länka gärna isf, hade varit kul att läsa! Kram! :)
– Nej… Kram på dig!

Hej! Älskar dina inlägg! Har du /kommer du skaffa en egen blogg när du slutat gästblogga på chloes blogg?
– Tack 🙂 Jag vet inte!

Snälla skaffa en blogg! ❤❤❤❤
Vi får se 🙂

Gud vad du är duktig på att blogga Emma!!! Intressanta många inlägg, massa fina bilder och outfits!! Super bra! Men jag ber dig om en sak, snälla snälla kan du lägga upp ALLT du shoppar? Alltså allt, VS underkläder och sådana småsaker också?! De är såååå kul att se!!! Och fota runt mer i butikerna och NY’s gator, blir så fina bilder! Puss på dej snygging, och skaffa en blogg!!
– Ber om ursäkt att jag inte svarat på exempelvis denna kommentar tidigare om att du velat se vad jag handlat. Men att “trösta” med hade jag  inte publicerat ändå allt jag shoppat. Det finns alltid så mycket olika åsikter och tolkningar av andra människor vad man lägger ut så jag har valt att inte publicera de mesta jag har handlat 🙂

Haha du är faktiskt bättre på att uppdatera än vad Chloe är (vilket självklart är roligt för då en får mer att läsa) – creds till dig :) . Tänkte bara fråga lite om FIT – hur länge håller kursen du läser nu på? Och var bor du – hotell, studenthem (finns det?), lägenhet osv?
Sen ba en liten sista önskan: kan du inte du dokumentera lite mer vad du gör om dagarna nu i NY? :)
– Tack, även fast jag själv älskar när Chloé bloggar 🙂 Den är i 3 veckor, jag bor hos min kusin! Studenthem finns 🙂 Om dagarna… Haha, jadu, vi alla gick mest runt i butiker, lärde känna New York (eftersom de flesta av mina kompisar bor där kunde de visa så mycket mer än “turist” New York, nu känns det som att jag kan allt som ett rinnande vatten som har att göra med New York.

Hur kan du va så smal? Skriv träningstips och om kost! Kanske hur du gör för att hålla dig i form? grymt bloggande!
– Jag äter vanligtvis väldigt hälsosamt, det är mina föräldrar också. Men sen har jag också tränat mycket sen jag var väldigt liten, kan knappt nämna någon sport jag inte provat på. Så för att vara i form mer eller mindre är att kunna kombinera hälsosam mat och bra träning som du säkert har hört förut (och med hälsosam menar jag inte att sluta äta!!!!) Vilket många tror. Om du slutar äta sjunker ämnesomsättningen betydligt & kroppen ställer om sig på “svält”, och därför när du börjar äta normalt igen så är inte omsättningen som vanligt och kroppen är van vid att inte äta särskilt mycket, därför kommer du att gå upp lika mycket som du gick ner, om inte mer än tidigare.

Skriv om träning och kost
– Läs ovanför 🙂

Jag vet att du bara gästbloggar för Chloe men du är grym! Kan inte du starta en egen blogg sen? :) kram
– Tack, vi får se!

hade varit så kul om du hade en egen blogg, tycker alla inlägg du gör är grymmaaaa!!!!
– Tack!

Hej kan du berätta lite mer om modeskolan du går på?:) Är jätte nyfiken:)
– Läs mina tidigare svar 😀

Kan du snälla snälla snälla berätta lite mer om det här med NY? Eftersom att du bara är 16 har du inte gått i gymnasiet detta året och….Aaa neej men vill bara veta, är det liksom som ett gymnasium du går där? bor du på den skolan? ska du inte gå på gymnasium i sverige och när kommer du hem och hur länge har du varit där?
– Jag var som sagt bara där över sommaren, jag kommer att gå på gymnasiet här i Stockholm! Jag är hemma nu 🙂

Har du en egen blogg? Om du inte har så borde du verkligen skaffa för du är seriöst en grym bloggare med bästa outfiten och inspirationen!
– Nej, tack vad snällt 🙂

Bloggen är såååå rolig o intressant när duu bloggar! Har du en blogg! Du borde börja blogg häär (på den här sidan??) :Dkramar!!
– Tack 😀 Nej tyvärr har jag ju inte det!

3 kommentarer3 kommentarer om “Fortsättning”

  Hej! Du måste skaffa en egen blogg!! Du är hur bra som helst, och värdens insperation!
  Har du några tips på stövlar med klack till vardagen? Jag har letat hur länge som helst men hittar inget … Kan du inte göra ett inlägg med ca 10 “wanties” byxor, skor, tröjor, jackor mm 🙂
  Vad tycker du om monroes “have fun” byxor? Dom elastiska med mönster på 🙂
  Hoppas du fortsätter blogga :)) du är grym och hur snygg som helst!!

  Reply

  Hur gamla var dem som gick på FIT ungefär? Var du äldst eller var det många som var äldre än dig?
  Var det inte svårt med engelskan? Jag menar liksom när läraren stod och babblade på på engelska var det inte svårt att hänga med så ibland?

  Reply

  Kan du inte visa något av det du gjorde på fit? Typ skisser och sånt? 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.