Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Fortsättning 3

17:00 | July 30, 2013

instagram?
emmahernmarck

du verkar vara så hälsosam och äta så bra! Kan du inte visa lite fler recept på mat du brukar äta? :D
– Det har jag mina föräldrar att tacka för från början, men eftersom att min kropp är van vid sådan mat får jag oftast ont i magen när jag äter mycket av andra saker haha… (men jag äter allt som jag blir bjuden på givetvis). Min syster yogar mycket och äter bara sådan typ av mat, så henne har jag att tacka för alla grymma mjölk/mjöl & sockerfria efterrätter som tro det eller ej är godare än vanliga efterrätter (jag är laktosintolerant) Ni ska bara smaka hennes “nutella”. Men annars är jag väldigt intresserad själv av matlagning, och har alltid varit. Vi brukar sällan äta samma sak igen, så jag kan inte riktigt något recept i huvudet av de sakerna jag gjort. Till att börja med skulle jag rekommendera att steka i rapsolja eller kokosfett istället för smör om du nu steker något till att börja med. (olivolja är inte lika bra att hätta upp) Jag brukar oftast testa mig fram! 🙂

Hej! Vart bor du hemma i Sverige? Och vilken skola går du i/gymnasium ska du börja? :) kram!
– Hej! Jag bor i Stockholm, jag ska börja Viktor Rydberg Djursholm 🙂

Har du en egen blogg? Om inte
så snälla gör en!
ÄLSKAR hur du skriver
och din stil e såå fin!
kram julia!
– Nej det har jag inte… Vad roligt att höra 😀

vart har du köpt de vita ralph lauren chinosarna/byxorna? finns de kvar eller vet du något bra ställe i sverige eller någon hemsida där man kan få tag på de? så jävla snygga! verkligen något jag inte skulle motstå!
– Hej! Jag köpte dem när jag var på mitt landställe i Spanien, Palma för ett år sedan tror jag… tyvärr!

Snälla skaffa egen blogg! Du är grym :)
Tack 😀

Din tid i NYC låter helt fantastisk och skolan du pluggar på verkar otroligt spännande! Kan du inte berätta hur du gick till väga för att komma dit (behövde man göra något slags “test”, pris o.s.v.), vad det finns för olika kurser och hur man kan komma i kontakt med FIT för att själv börja studera där under en sommar som du gör eller längre tid? Så tacksam för svar!! xo
– Ja, den var helt fantastisk 😀 Läs mina andra svar så får du svar på dina frågor!

Kan du visa ditt sovrum?
– Tyvärr slutar jag blogga här nu eftersom att jag åker till Italien & Chloé kommer tillbaka till bloggen!

 

Gud vad roligt att du också gillar Irving Penn. Det är inte många tjejer i din ålder som har kolla på honom. Min låtsas pappa är fotograf och när han var ung så var han assistent till Irving och var med med och fotade just den här bilden. Han arbetar fortfarande med Irvings son Tom Penn och tar hand om Irvings bilder, aktiverar dom och ställer ut dom. När vi var i New York och hälsade på Tom då hade vi möjlighet att besöka Irvings studio. Det var bland det coolaste jag gjort. Hans studio är helt fantastiskt.❤
– Låter som en dröm! Lucky 😀 

 Skulle du kunna använda primeboots?
– Självklart! Jag äger ett par höga svarta & ett par låga beiga 🙂

Hej! Tänkte bara höra vart du köpt dina rayban? Har letat efter den modellen med brunt glas och vit båge. Tacksam för svar! :) Mvh, Johanna
– De finns på NK och lite överallt i Stockholm & på en optikaffär på karlavägen, där köpte jag mina eftersom att de var slut ett tag på NK 🙂

Hej!
Snygg outfit!
Har du en blogg? Om du har en kan du inte länka den här i Chloés blogg då?
Om du inte har en egen blogg kan du inte skaffa en blogg isåfall?
Du är super på att blogga o har så bra inlägg & snygga outfits mm.
Puss!
– Tack! Jag har inte en blogg… Vi får se 🙂 Snällt sagt av dig!

 

Tycker verkligen att du är supergrym på att blogga! Kan inte du starta en egen blogg? Du är så talangfull och din stil är verkligen snygg. Hoppas du överväger att börja blogga själv i alla fall! Jag skulle absolut läsa. Kramis!
– Tack! 😀

SNÄLLAAAAA SKAFFA EN BLOGG!!!! Du borde ha en blogg här på modette
– Tack igen 🙂

Hej ! Du och chloe bloggar jätte bra båda två för det första, för det andra kan du inte berätta mer om skolan du är på i NY ? Hur fick du reda på den? Vilka kommer in? Vad ska man göra själv för att komma in? Är det dyrt? Oj, har jätte många frågor .. Hehe.. Men skulle va sjukt kul om du svara och skrev ett litet inlägg!! Ha en toppen tid kvar i NY!
Kram
– Jag fick reda på den genom en vän, det är väldigt begränsat med antalet de tar in! Var ute i god tid. Jag vet tyvärr inte kostnaden…

Du är verkligen en superbra bloggare! Kan du inte berätta lite mer om fit? Typ vad ni lär er och hur du kom in och lite sånt? Kanske visa ditt rum? Kram
– Läs mina tidigare svar så får du svar på dina frågor! 🙂

När Chloe kommer hem från konfan och du slutar gästblogga här, kommer du då starta en egen blogg? Snälla gör det för du bloggar helt sjukt bra och det är så kul att läsa om ditt liv i New York.
– Jag vet tyvärr inte riktigt… Men tack så hemskt mycket!

Älskar de gråa! Funkar till mycket fint! Har ett par svarta som jag har använt religiöst det senaste året men börjar nu bli lite slitna. Kanske är det dags för ett nytt par! Check out caorlines.eu för resor, mode, och mat :) Kram!
 – De gråa är grymma! De tycker jag att du ska absolut köpa 🙂

DU MÅSTE FORTSÄTTA MED EN EGEN BLOGG
Tack 😀

skaffa en egen blogg!! Din stil = perfecto!!!!!!!
– Tack!

 

hur länge var du på FIT?
du har verkligen bloggat superbra här på bloggen!!

kram
Tre veckor 🙂 Tack!

Är det intagningstest till skolan? Hur många timmar om dagen är det lektion? Hur lång är kursen under sommaren? Favorit väska? Favorit outfit? Tycker du det är jobbigt när alla kommenterar att du är bästa bloggaren o ber dig skaffa en egen blogg? ❤❤ du bloggar super o verkar jätte snäll! Tacksam för svar i ett inlägg!!
– Nej det är det inte, men svårt att komma in på grund av tusentals som söker! Det är från halv 10- halv 5! Den är i tre veckor. Min favoritväska är min Louis Vuitton just för att den funkar till allt och är en klassiker eller min Mulberry som är motsatsen, som var med i förra fallkollektionen men som inte är en klassiker & är röd med guldkedjor som band (ni ser den på outfitbilderna) Kan inte bestämma mig för en av dem…

Vilket gymnasium ska du börja på?:)
– Viktor Rydberg Djursholm 🙂

Har några frågor som jag skulle uppskatta svar på :)
– Hur sminkar du dig? Vad använder du för produkter?
– Vad använder du för hårprodukter? Du har så fint hår!
– Vilket gymnasium kom du in på?
– Vad vill du jobba med i framtiden?
– Kan inte du snälla skaffa en blogg?!?! Du är super duktig på att uppdatera och inspirerar mig så mycket!
Kram
– Jag använder mig av ID produkter, bare minerals. Sen mascara varierar jag oftast med sorter, kan aldrig bestämma mig för vilken jag gillar bäst och har inte hittat någon som jag fastnat vid än. Jag använder mig av schampoo & balsam från Kerastase som jag köper hos min frisör Daniella vid Östermalmstorg som har gjort under för mitt hår. Evigt tacksam. Hon är grym. Sen använder jag oljor i håret 🙂 Jag kom in på Viktor Rydberg Djursholm ekonomi. Tack!

 

-hur ofta tränar du?
-vad tränar du?
-vad använder du för produkter till ditt hår?
-ditt bästa köp?

Kram
– Jag har skrivit i ett tidigare inlägg om hur jag tränar och vad för produkter jag använder till mitt hår 🙂 Mitt bästa köp måste ändå vara ärligt talat mina Tory Burch ballerinor, det är så viktigt att kunna gå bekvämt (när du inte ska bort och har högklackat, om du vill vara fin får du lida pin) men burchen finns alltid i väskan om jag inte har en liten clutch. De skorna är som att springa runt i tofflor för att de format sig så mycket efter mina fötter!

Hur kändes det att vara helt ensam i ett nytt land?
– Det var inte första gången jag var där & jag bodde hos min kusin. Annars tyckte jag det var kul, jag älskar att träffa nytt folk och har inga problem att kommunicera med folk som jag inte känner, därför ångrar jag mig inte en sekund att jag åkte dit själv 🙂

Hade ni lektioner om hur man lärde sig skissa sådär? (Typ modell med kläder) Eller är der något du/dem redan kunde? :)
– Vi hade första dagen en väldigt basic lektion om hur man skissar modeller, men väldigt tråkiga “modeller” eftersom hon var tvungen att visa väldigt basic modeller ifall det skulle finnas någon nybörjare. Så att skissa kunde jag redan sedan innan, de kunde i princip alla sen tidigare och alla hade sina egna stilar hur de skissade.

Vad väger du?
Hyr lång är du?
Äter du aldrig sötsaker eller?
– Om det är något jag aldrig gör så är det att väga mig själv. Senast jag mätte mig hos skolsystern precis innan skolavslutningen var jag 170 cm. Jo självklart gör jag det! Men då är det oftast bra sötsaker som är gjort & innehåller andra & bättre saker 🙂

 

Vilket gymnasium skall du börja på?!
Och snälla vilka produkter andvänder du för ditt hår?!
– Jag ska börja på Viktor Rydberg Djursholm, jag har svarat tidigare på vilka produkter jag använder till mitt hår 🙂

Du är verkligen grym på det här med mode, stilikon!! Har lite frågor kring det:
Stella McCartney Falabella (svart) vs Balenciaga City svart
Höga svarta primeboots vs Ash låga boots beige
Beigea vs Blå/Vita Isabel Marant Sneakers
Finns det några plagg du skulle tipsa om att köpa om man rensat sin garderob nu till hösten ex kappa, boots osv.
Förklara gärna detta med FIT och NY, hade varit über snällt!
Om du hade 10 000 att köpa en väska för och du har inte en enda annan, vilken skulle det bli?
– Eftersom jag har en falabella fast i beige så skulle jag säga en balenciaga. Primeboots. Beiga Isabel Marant. Fortsätt att läsa mina svar så får du fler svar 🙂 Om jag hade sparat ihop just 10.000 för att köpa en väska skulle jag fortsätta tills jag har tillräckligt för en Hermes Birkin. Annars skulle det vara en Celine väska i ett speciellt material som jag såg i New York.

 

Hur ofta tränade du i New York och hur ofta brukar du träna? Hur brukar du träna?
Äter du mycket? Är det något du inte äter?
Kan inte du ge exempel på hur en mat och träningsdag ser ut för dig? Du har FÖR snygg kropp!!!!
– Jag tränade ca 3-4 x i veckan, där sprang jag eftersom att vi hade ett gym i byggnaden som var jättebra och sen yoga eftersom att det fanns en yogastudio en gata ifrån där jag bodde 🙂 Jag äter det jag tycker om, oftast inte mejeriprodukter eftersom jag är laktos. Jag klarar det i matlagning o.s.v. men inte att dricka ren mjölk vilket jag aldrig tyckt om eller dricka en smoothie gjort på mjölk, jag dricker hempa eller havremjölk. Jag äter mycket grönsaker men också kolhydrater & protein för att få i mig allt jag behöver, kyckling, vit fisk & tofu älskar jag. Det är viktigt att få i dig allt, så sluta inte upp plötsligt med att äta kolhydrater vilket jag vet att många gör, det enda du behöver göra är att äta rätt kolhydrater. Banta inte.

Har du insta vad heter du isåfall?
– Emmahernmarck 🙂

VAR HAR DU OCH ANNA KÖPT BYXORNA? SVARA SNÄLLA! Svinsnygga❤
– Tro det eller ej så letade jag enormt mycket också efter sådana här typ av byxor, min kompis kikade in på Sofi Fahrmans blogg och så satt jag och sneglade och så såg jag dessa leopardbyxor, de är grymma och så sköna! Då gick jag genast till HM där de tagit slut direkt men så fanns det ett par XS kvar, gissa om jag blev glad. Känns som att gå runt i pyjamas. Anna köpte sina i Göteborg när vi var där på bröllop… Hon kommer tyvärr inte ihåg var!

Hej! Vill bara säga att jag har älskat när du har gästbloggat här! Du MÅSTE skaffa en blogg så jag kan fortsätta följa dig och inspireras, kolla gärna in min blogg med om du vill! Kram
Måste också tillägga hur snygg du är!
– Tack vad glad jag blir, vad roligt att du har tyckt om den och inspirerats:)

Hur ska man göra om man också vill åka på en sommarkurs som du gjorde iår? Åkte du på någon r esa från något speciellt bolag (typ EF eller BLueberry) eller har du hittat FIT själv? Vad hette kursen du gic och hur länge varade den?
– Jag hittade FIT själv genom en vän som rekommenderade den! Fashion design & anatomy of fashion och kurserna varade i 3 veckor 🙂

Hej! Har lite frågor till dig:
1. Bodde du på hotell nu när du var i New York? Om inte vart bodde du?
2. Bodde du själv?
3. Vem tog dina outfit bilder i New York?
– Jag bodde hos min kusin! Tro det eller ej så började jag prata med “door man” killen i receptionen vid entrén där jag bodde då det visade sig att han är superintresserad av mode och jag berättade att jag bloggade, då föreslog han själv att han skulle ta mina outfitbilder 🙂

Jätte kul att se att du lägger ner tid på att svara på alla våra frågor! Du verkar super snäll, smart och har urbra smak när det gäller mode. ❤ Du väljer själv men jag hoppas du väljer att skaffa en blogg! Skulle vara kul o läsa även hur ekonomi linjen är på VRG!
– Tack! 😀

Tyvärr fanns det massvis med frågor som jag inte hann svara på eftersom att jag nu ska åka till flygplatsen. Men eftersom de andra kommentarerna var rätt lika vissa av dessa, hoppas jag att ni fick svar på era frågor också!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.