Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Fortsättning 2

13:00 | July 30, 2013

hej, kan inte du lägga upp bilder på din lägenhet, ditt rum och din garderob? skulle vara jätte kul att se för du har så himla bra stil!! :)
kram
– Tyvärr kommer jag inte att publicera där jag bodde eftersom det var min kusins lägenhet i New York, det är för privat 🙂

Hur kommer det sig att du går på denna skola? Var det svårt att komma in – räknas betyg osv? Du måste komma från en ganska god ekonomi eftersom
att du både har råd att gå i skola i New York samt leva gott där (typ shoppa).
Hur funkar det – har du ett side job/får du bidrag? Jag är
Så avundsjuk! Jag ska på utbytesår i USA om 2 år och jag längtar. Halva min släkt är där ifrån så jag ska förmodligen flytta dit när jag blivit myndig. M
Sista frågan – sjukförsäkringen?! Får du den betalad och isåfall av vem?
Förlåt för alla frågor, men du är så intressant. Bloggen är mycket roligare med dig istället för Chloé haha! Kram <3
– För att jag ville gå på en modeskola i sommar och den här hade en kompis rekommenderat! Betyg räknas inte, eftersom det är ju en kreativ linje jag gick på, det spelar ingen roll om du har A eller F i matte när du ska skissa kläder. Jag har tyvärr inget “side job”. Gud vad roligt för dig, se fram emot det och ta vara på det, mina 3 veckor gick alldeles för fort… Sjukförsäkringen hade mina föräldrar antagligen hand om, vilket de gör här hemma också. Vad roligt att du uppskattar mina inlägg. Men jag tycker personligen att det är jätteroligt när Chloé bloggar, men sen har hon varit väldigt upptagen också i London med skolan framförallt, hon har varit superduktig & ambitiös nu när hon varit ny i skolan vilket är viktigt när man är ny. Vilket jag ger en stor eloge till henne för! 🙂

Emma jag är en del av din fanclub med ttp 11k fans
– Haha hej min älskade fina bästavän Filippa, saknar dig!

JAG SLÅR VAD OM ATT DINA KOMPISAR I SVERIGE SAKNAR DIG
– Hej igen Filippa! (fin ip-adress) 😉 Jag saknar er massor!! 😀

Hej! Jag undrar om du vet någon affär eller hemsida som säljer Moncler´s sommardunjackor, har letat som en galning!! Finns inga storlekar kvar på Moncler´s egna online shop.. Tacksam för svar! + Du är en super bra gästbloggare! Har du någon egen blogg? kram
– Hej! Jag vet att NK & Jackie säljer, men att de tar slut på nästan en dag… Finns även på Schuterman, där har de bästa utbudet tycker jag av moncler jackor, men de tar också fort slut så jag skulle vara ute i god tid.  Jag köpte min på Selfridges i London, min syster köpte den åt mig eftersom att hon bor där (var sista 1 storleken) och sedan tog hon med sig den hem till mig.

Kan du inte ha en frågestund? Du är en jättebra bloggare! Om du inte har en blogg borde du skaffa en! <3
– Tack! 😀

du är verkligen hur fin som helst! och du har jättefina och dyra kläder. är din familj rik? kan du berätta lite om din familj, vad dina föräldrar jobbar med, vart i Stockholm du bor, om dina syskon m.m.
– Tack 🙂 Vad roligt att du tycker om mina kläder. Min familj har det bra ställt men ingenting mer jag kommer att skriva om i bloggen då det inte hör hit offentligt, hoppas du förstår! Pengar är inget jag gillar att prata om. Jag bor i stan på Östermalm hos min pappa & i Danderyd hos min mamma. Jag har två riktiga systrar som heter Sara & Anna, de är 21 och 23 år gamla. (Världens bästa systrar + min styvsyster Alicia) och även 3 styvsyskon, Adam, Axel & Alicia men som inte heller bor hemma längre.

Du borde skaffa en blogg!
Det är verkligen sjukt kul att läsa det du bloggar om :)
– Tack 😀

Hejsan! Jag undrar hur många pr du är och hur gammal man måste vara för skolan? Jag undrar också hur mycket det kostar?❤❤
– Jag är 16, du kan gå högstadiekurs då du går med folk från 7,8,9an. Jag gick gymnasiekurs för 16,17 & 18åringar. Kostnaden vet jag inte, kolla hemsidan 🙂

Alltså du lever seriöst ett drömliv. Min största dröm att få någon dag bo i New York, att mötas av lukten av avgaser och skyskrapor när jag kliver ut ur dörren, kunna ta en taxi till ett jobb som jag älskar. Åh, synd att jag för alltid kommer vara fast i Svealand. Men jag kommer aldrig sluta hoppas! :) Ha det bra.
– Du låter som en riktig drömmare, drömmar ska man ha, hoppas du tar dig dit en dag 🙂 Ja New York är helt fantastiskt! Men Sverige är fantastiskt det med, vi har det hur bra som helst här jämförelsevis med andra länder.

Hej! Det är jätte roligt att följa dig häe på bloggen, undrar dock om du har någon egen blogg som man kan följa sedan när Chloe är tillbaka? Och sen en sista fråga: vart bor du nu när du är i New York? Bor du helt själv i en lägenhet eller så? Visa gärna bilder på den! Tack för bra läsning!! Kram.
– Tack! 😀 Jag har inte en egen blogg… jag bodde hos min kusin 🙂

Hej! Är riktigt nyfiken på din skola i new york! är det något du bara gör på sommaren, är det som en sommarskola? Och bor du i Stockholm isåfall vilket gymnasium ska du välja? Bara skriv så mycket du kan om den skolan i new york, hur du kom in, måste man ha bra betyg osv.
Kram!
– Bara över sommaren! Jag bor i Stockholm och ska börja Viktor Rydberg Djursholm 🙂 Läs vidare om mina svar så får du veta mer om skolan!

Var ett tag sedan jag var in här nu.. Är det fortfarande Chloe som bloggar här? Du ser ju ut som en helt annan person?
– Nej, jag är Chloés kompis. Jag har bara gästbloggat här under tiden hon har varit på konfirmationsläger 🙂

ge oss träningstips!
– Mitt enda och ärliga svar på den frågan är: prova på så mycket du kan och hitta den sport du tycker är roligast. Som exempelvis jag själv älskar att springa samtidigt som min syster hatar att springa men får sin träning genom yoga varje dag. Det gäller att hitta det man själv gillar, annars kommer du bara att tröttna.

 Hej!! Ah du fattar inte hur lycklig jag just blev av att jag klickade in på chloes blogg och såg att en tjej boende i ny just nu bloggar här! För jag åker till ny i augusti och självklart ska det shoppas! Jag är inte som dig och chloe utan mer medelklasstjej så jag ska inte gå på de dyraste gatorna och shoppa massa märkeskläder utan jag är mer ute efter att fynda (sen kanske det finns märken i USA som är billiga jämfört med Sverige; tips?)! Jag ska som sagt dit i Augusti och ska då shoppa en massa höstkläder men vet inte vad jag ska satsa på att köpa! Jackor, skor, byxor, tröjor, klänningar, kjolar, väskor, smycken, hela rubbet behöver jag få inspo för! Vad ska man satsa på för färger, tyger, modeller! Åh jag behöver verkligen insperation! Har du tips på affärer och vintage-butiker i NY? Bra shopping-områden osv! Asså du fattar inte hur lycklig jag skulle bli om du ville svara på detta! Kram från nyfiken tjej!!
– Vad roligt att du åker till New York!! Du kommer att älska det. Du kommer säkert hitta en massa fynd 🙂 Jag hoppas att jag har kunnat ge dig tillräckligt med inspiration genom mina hösttrendinlägg & även mina dagens outfit. Annars skulle jag säga att köpa det du tycker bäst om, sätt inte på dig något du inte tycker om. Just när det handlar om kläder är det ju själva grejen att kunna hitta sin stil & vad man gillar 🙂 Gå runt på så mycket gator du kan så hittar du massor! Jag skulle rekommendera att gå runt i Soho. Kram på dig 🙂

Du borde verkligen ha en egen blogg!!! Följer den här bloggen slaviskt
– 😀

Skit roligt och läsa de du bloggar om och blir så inspirerad! Men alltså den skolan du går på och de du gör måste man kunna rita bra osv? 
– Egentligen inte, men alla som kommer dit har förkunskaper och är mer eller mindre väldigt duktiga. Läraren sätter igång direkt med skissundervisningen och det går kanske för fort för någon som är nybörjare. Men det är ju alltid kul att prova på om du känner för det 🙂

Vilket gymnasium ska du gå?
– Viktor Rydberg Djursholm 🙂

 

Hej!

Jag undrar vad det är för sorts pennor du målar modellerna med? Det ser inte ut som vnaliga tuschpennor….

//Angel
– Hej Angel! Måste säga att ditt namn är ju hur fint som helst. Tyvärr var det pennor vi köpte i en butik bredvid skolan som sålde material för just sådant som man behövde i vår skola, såsom alla olika pennor du kunde tänka dig, tyger, böcker, block o.s.v. tyvärr har jag inte hört att denna typ av penna finns i Sverige 🙁 Men du borde självklart kunna hitta liknande!

Det skulle va sååå kul om du startade en egen blogg sen när Chloe är tillbaka! snääääääällllllaaaaaa :D
– Tack 😀 

 

1 kommentarerEn kommentar om “Fortsättning 2”

    Kan du svara på en fråga till?
    – vad får du din inspiration ifrån? Läste att du köper vogue och andra modemagasin men har du några speciella bloggar som du följer också?
    Hade varit kul att veta’

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.