Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Brunchi

19:16 | May 26, 2013

Hello, sitter i soffan med en varm filt och försöker bli lite varm. Har sprungit runt i regnet som en galning. Och hängt med Zara som sjöng idag på Gröna Lund. Jesus vilka flashbacks man fick från 2012 när Grönan was the shit! Är helt slut efter helgen har inte sovit ett dug. Kommit hem sent och gått upp rimligt tidigt! Var på White brunch i lördags då min outfit fick bli en vit klänning som är hur gammal som helst från Mammas butik och mina Primeboots.

5 kommentarer5 kommentarer om “Brunchi”

    Hej kan du snälla avblockera mig på instagram @celineliljequist för jag älskar verkligen din blogg och du är så fin , tror du blickade mig förut för jag försökte följe den när den va provat men skulle bli jätte glad om du avblockerade 🙂

    Reply

    Du är ascool tjejen! Lillgammal på ett bra sätt, fortsätt så!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.