Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Sweat is fat crying

12:29 | April 30, 2013

 

Hello, jag har bokat tränings klasser  nu varje dag i veckan, här är en bild på mig från gymmet igår! Dagens träning blir ridning ( inte bästa) men men. Det är bäst att göra lite varje dag än att göra det någon dag i veckan jätte intensivt. Motivation är också jätte viktigt för mig, för att få det gillar jag att köpa fina träningskläder,  kolla på lite youtube videosar på Victoria Secret modeller och ha en riktigt bra spotify lista med låtar ! Haha, alla måste ha sina egna små trick.

Hello, I have booked training classes now every day of the week, here’s a picture of me from the gym yesterday! Today’s workout will be horse back riding (not the best) well well . It is best to do  little training every day than to do it one day a week really intense. Motivation is also really important for me ! To get it, I like to buy nice workout clothes and watch some youtube video at the Victoria‘s Secret models! Haha, everyone must have their own little tricks.

5 kommentarer5 kommentarer om “Sweat is fat crying”

  Kan du inte länka någon skön spellista att träna till? 🙂

  Reply

  Skulle du inte kunna göra ett inlägg med tips på övningar… Träning, osv? Både på gym mm kanske också träning hemma eller så.. Skulle vara kuuul.
  Kram

  Reply

  Att som tonåring ha VS-modeller som förebild när det gäller kroppen känns sorgligt. Du är som finast när du är dej själv!

  Reply

  Måste instämma med föregående person som kommenterat. Som 15 åring ska man inte ha en vs modell som förebild, när man är 15 år har man så bra ämnesomsättning bara av sig själv så man behöver inte träna varje dag. Och ett tips, man växer inte lika mycket om man tränar hårt medans man växer 🙂 När jag växte upp så hade jag några tjejkompisar som tränade mycket och de stannnade i växten vid 16-17!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.