Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Fjonge fjortis

22:56 | April 28, 2013

Read the article on line here!

Hello, i just been at the gym with my mom, she had a yoga class and i just did some running, you feel so good after working out on a sunday night! Tomorrow i have the ” bip ” test in P.E which is so annoying because i have no stamina haha! I´m not exited at all for school but then again when are you ever exited for school? The only thing you have to remine yourself is that its soon summer break. Gosh i cant wait!

Tje, har precis varit på gymmet med mamma , hon hade någon yoga class och jag gjorde lite random maskiner och sprang! Gymmet heter KX och är ett privat gym. Vid duschen finns det alla Khiels produkter och dem har grymma smoothies, imorgon har jag Bip testet, och jag har så jävla dålig kondis. Orkar inte att det är måndag imorgon, är så skoltrött men det är sommarlov snart!

Lots of Love


5 kommentarer5 kommentarer om “Fjonge fjortis”

  Är det dina Timberland skor elr är det jag som ser fel, hehe. Förresten såg att du gymmade förut när du var ungefär 13 år (i Sverige) men är det inte 15 års gräns? Är väldigt nyfiken för vill själv börja träna Puss! P.S kan inte du svara på det här i ett Q/A inlägg?

  Reply

  Hej Chloé; tycker att det är ballt att du flyttade till London utan att prata *perfekt* engelska (även om din engelska är skitbra) 🙂 Själv flyttade jag också till ett främmande land med ett främmande språk när jag var i din ålder, och de två första åren var väldigt jobbiga enligt mig – jag hade inga vänner som jag kunde prata mitt språk med, saknade mina vänner i hemlandet, hela skolsystemet var annorlunda samt samhällsstrukturen. MEN NU trivs jag jättebra 🙂 Ville bara säga att det är så roligt att se att du mår bättre i London! x

  Reply

  “Fjong” is almost the same as “posh”. Stylish and pretty!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.