Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

ETT HEM

22:26 | March 27, 2013

 

Hello, jag har precis landat i Stockholm och ligger på hotellrummet. Ätit middag med några kompisar på Sabaii Song. Det spelar ingen roll hur länge jag är borta från Stockholm. När jag kommer hem känns allt likadant som det var för 2 år sedan. Fortfarande lila “ fashionistan” Chloe som “ andas fashion” haha. Paula, Andou och jag var så exalterade på sabaii, det resulterade i att vi spillde 2 glas. Men det var jätte mysigt att sitta och prata om allt från killar till chokladkol hahha. Imorgon så blir det påskmiddag med la familia och så ska jag ta lite outfit bilder! På fredag drar jag till Åre. Ska bli riktigt mysigt. Åkt skidor nu på jullovet, sportlovet och påsklovet haha men jag känner att jag blir bättre. Nu ska jag gosa ner mig och kolla ett avsnitt av Made in Chelsea!

Hello, I’ve just landed in Stockholm and im chilling in the hotel room . Just had dinner with some friends at Sabaii Song ( Thai restaurant) . It does not matter how long I am away from Stockholm. When I get home, everything feels the same as it was 2 years ago. Still  the “fashionista” Chloe “breathing fashion” haha. Paula, Andou and I was so excited at Sabaii, it resulted in that we spilled 2 glasses of coke. But it was really nice to sit and talk about everything from guys to candy hahha. Tomorrow it will be Easter dinner with la familia and I’ll take some outfit pictures! On Friday im going to Åre. Will be really cozy. Skied now on Christmas break, half term and spring break haha but I feel i improved in skiing so much. Now I will cuddle down in bed and watch an episode of Made in Chelsea!

Lots of Love


10 kommentarer10 kommentarer om “ETT HEM”

  Måste du bo på hotell när du kommer till Stockholm? Varför inte hos någon vän?

  Reply

  Hello! You are swedish but why you live at the hotel in your native town? 🙂

  Reply

  var på schuttis idag 😀 Synd att du inte var där då 🙁

  Reply

  Hur länge kommer du vara där? Jag ska oxå åka dit på söndag och jag skulle gärna vilja träffa dig

  Reply

  Heej! Jag bor i Åre och undrar om det finns någon chans att få träffa dig? Kraaaam

  Reply

  Heej jag bor i Åre och undrar om de finns någon chans att få träffa dig? Kraam

  Reply

  Flyttar du inte tillbaka till Stockholm nästa år? Börjar du på samma årskurs som alla andra 98or eller en under då du varit borta? 🙂
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.