Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Sunday

03:15 | March 25, 2013

Hellu, ligger i sängen och lyssnar på pitch perfect låtar , har ni sett filmen? Så jäkla rolig. Idag sov jag till 2 på eftermiddagen och sen myste jag runt hemma och njöt över att inte stressa över att det är skola imorgon för de är det icke. Har påsklov nu. På onsdag åker jag till Stockholm och sen Åre där halva stan tydligen är. Men back till mina otroligt ospeciella och ointressanta dag. Vid 5 började ångesten komma när jag fortfarande satt i min Victoria Secret Pyjamas så jag klädde på mig och gick till Harvey Nicholas och köpte ett par AG jeans med inka mönster på sidorna vilket är väldigt trendy nu. Shopping är alltid ett bra alternativ att spendera dagen . Efter det åkte pappa och jag till Nottinghill och åt middag på Grangers där dem har en grym pavlova. Lämnade min mobil hemma och när jag kom hem förväntade jag massa roliga sms och missade samtal men nej nej ingenting. Så blir det när man har varit sjuk en vecka och inte orkat ta upp mobilen. Haha, nu ska jag smsa lite människor så dem vet att jag fortfarande alive kickin. Ska släcka mitt Zadig & Voltaire doft ljus nu och lägga mig , lots of love!

Hellu, lying in bed and listening to the pitch perfect songs, have you seen the movie? So damn funny. Today I slept until 2 in the afternoon and then I chilled at home and enjoyed not to stress that there is school tomorrow .I have springbreak now. On Wednesday Im going to Stockholm and then Åre where half the town apparently is. But back to my incredible uninteresting day. At 5 i started getting anxiety when I was still in my Victoria Secret PJ´s  so I got dressed and went to Harvey Nicholas and bought a pair of AG jeans with Inca designs on the sides which is very trendy now. Shopping is always a good option to spend the day. After ,Dad and I went to Notting Hill and ate dinner at Granger, where they have an awesome pavlova. I Left my phone at home and when I got home I expected lot of funny sms and missed calls but no  no. Is it that what happens when you’ve been sick for a week and not been able to take up the mobile. Haha, now I will text some  people so they know I’m still alive kickin.  lots of love!


3 kommentarer3 kommentarer om “Sunday”

    Det där är väl restaurangen Beach blanket babylon?:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.