Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

3 kommentarer om “BALLERINAS, FEATHERS AND GLITTER”

  Hej, älskar din blogg men jag undrar att tror du att Isabel Marant wedge sneakers kommer vara inne ennu sommaren 2013 och vidare för hade tänckt köpa mig ett par äkta? skulle vara jätte tacksam för svar 😀

  Reply

  Hej chloe! Visst är London fantastiskt? Jag har faktiskt också bott där för nått år sen:) men iaf, skulle Inte du kunna lägga upp en video på hur det ser ut i eran nya bostad? Skulle va super kul att få se!:)

  Reply

  Love the mice ballerina’s on the first picture! I have the black studded ones from Marc by Marc Jacobs, they’re my favorites 🙂

  WITH LOVE,
  LINSEY / POSE-BLOG.COM

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här