Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

–> London

15:23 | February 23, 2013

//Ralph Lauren shirt, Top Shop t-shirt, Jack and Wills longjohns and Rayban//

Hellu, sitter och smuttar på en cola i loungen på hotellet, pappa och jag har åkt lite skidor idag men det har varit så kallt så vi bestämde oss för att dra tillbaka till hotellet, i morgon åker jag hem. Ska bli skönt att klä mig i lite mer stads kläder haha. Jag har gått runt i långkalsonger och moonboots hela veckan. Dock varit skönt. Om jag har tagit en paus från kläder ( jag har ju gått runt i samma kläder i en vecka haha)  så blir det alltid lättare att klä sig när man kommer hem , så random. Jag har kommit på en sak när jag har kollat på outfits bilder under dem här åren jag har bloggat,  jag har aldrig samma outfit 2 ggr. Jag har ju samma plagg men stylar olika.  Ett yrke som stylist skulle vara så kul! Från skidåkning till framtidsplaner ? speciellt inlägg!

Hello,  today dad and i been skiing a bit but its so f***** cold hehe, tomorrow I’m leaving Les Arcs and going back to London.It´s going to be nice to get home and dress a bit more “city like” been walking around in moon boots and long johns every day for a week now haha, but every time i take a pause from dressing its gets easier to dress when i get home, so random! I been thinking  i never really have the same outfit twice, of course the same cloths but styled differently, i would love to be a stylist when i grow up hehe. Weird post from skiing to future plans? Haha

Lots of love


6 kommentarer6 kommentarer om “–> London”

  Samma sak för mig! jag har aldrig under mina år på högstadiet, och nu första året på gymnasiet, haft på samma outfit mer än en gång. Precis som du säger, endast kombinerat och stylat om! 😀

  Reply

  Uppdatera mera outfitbilder, vill så gärna se mer av dina kläder/outfits!!!!!:)

  Reply

  Snälla Chloé var noggrann med vad du skriver när du har en såpass stor blogg som du har. När du skriver att du vill bli smal och snygg till sommaren, snälla du är fjorton år och har en blogg som riktar sig till tjejer i samma ålder. Du har en fullt normal viktig och hälsosam kropp. Är det verkligen vettigt att hetsa dem sjuka ideal och kroppspress som redan läggs på unga idag, ärligt? Även om jag tror att du skriver så för att bli överröst med kommentarer att du inte aaaalls behöver bli smalare ( fullt normalt för fjortonåriga med bekräftelsebehov), och det kan jag intyga att du absolut inte behöver. Du ser fantastiskt ut som du är dock är det tråkigt att en söt tjej som dig har så lite vett och tror att det bidrar till något mer än unga tjejer börjar ifrågasätta sig själva ännu mer än vad dem redan gör. Jag undrar om du tänker vilka dumma konsekvenser sånt bidrar till. Snäll tänk till i framtiden och ha lite mer vett innanför pannbenet.

  Reply

  Ja, du kan verkligen konsten att kombinera plagg så att resultatet alltid blir fint!
  Men så passar du ju också i allting. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här