Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

HUNKY DORY FALL/ WINTER 2013

12:39 | January 29, 2013

Foto : Damernas Värld

Medans jag sitter i skolbänken och läser om industriella revolutionen, så ser jag massa roliga bilder från Fashion week, önskar jag kunde åka till sthlm..  life’s hard. Men jag får följa den via internet. Hittills gillar jag mest HunkyDorys visning som damernas värld beskriver det som en blandning av rock och bohem. Mina två favorit modeller som deltog i visningen var Moa Åberg och Frida Gustavsson. Såg Frida i en av Tim Walkers foton. Riktigt coolt. Mitt favorit plagg var dem röda skinn byxorna och blusen som Frida har på dig.

While im sitting in class reading about the industrial revolution i see so many pictures from Swedish fashion week. So sad i cant be there.. Life’s hard. My favourite show atm was Hunky Dory, the swedish magazine damernas värld describes it as rock meats bohem. I love the red lether pants that Moa Aberg is wearing and the top Frida Gustavsson is wearring. I saw her in one of Tim Walkers photo. So cool! 


4 kommentarer4 kommentarer om “HUNKY DORY FALL/ WINTER 2013”

    Du måste verkligen sluta särskriva ord… Det är så fult och det är fel- har du inte lärt dig att skriva svenska i skolan? Du måste ju ha låga betyg i svenska, ingen lärare lär ut särskrivningar. Det skrivs fotomodeller och inte foto modeller. Det skrivs jättefint och inte jätte fint.

    Snygga kläder i all ära, men det är inte attraktivt med en tjej som är okunnig.

    Reply

    Hej vackra du! Kan du fota/göra en video på ditt rum och hus/lägenhet? Och på alla dina väskor? Tack på förhand! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här