Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Weekend resumé

20:35 | January 27, 2013

( djupt andetag , åherre …okej) Hejhej, förlåt för dålig bloggning. Men den här helgen har  det varit fullt upp.   Känner äntligen att jag börjar trivas lie mer i london. I fredags var jag på westfield no biggie ..  I lördags så ringde min alarm klocka 8.. Varför ? Jo , jag och några kompisar gick  och tränade med en personal trainer i hyde Park, efter det gick vi till ett bubbel te ställe i nottinghill som heter lakwatsa, Efter massa gossip snackande och bubbel tee drickande var det dags att ge sig av till selfridges där jag köpte massa smink från bare minerals och gjorde naglarna inför kvällen, åt middag på ciprianis med 14 tjejer kände bara 1 av dem haha. Men det var hur kul som helst. Stämningen på Ciprianis är alltid på topp med deras kända bellinis och publik. Efter det åkte jag till en kille som hade en  fest i hans hus som var helt galet. Idag ( söndag) har jag varit med pappa och hans flickvän och hela hennes familj vilket var ur mysigt. Nu ska jag pusta ut göra några läxor och sen bara lägga mig har volleyboll första lektionen imorgon ( suck)

(Deap breath, oh good , okey here we go) My weekend has been quite busiy but i love being buisy haha. Im finally starting to like london more even if i miss sweden alot. on friday i went to westfield, no biggie. But on saturday the alarm clock ringed at 8 am , why wake up 8 on a saturday? The reason was that my lovely friends decided to hire a personal trainer and do some workout haha after that we went to Lakwatsa on portobello and had a bubble tea, so good! After gossiping and drinking bubble tea , ( I Took melon and honey taste)   we went to selfridges where i bought make-up and did my nails for the night. On the evening i went to a birthday dinner on ciprianis the atmosphere is always amazing with bellinis and stylish people, after the dinner i went to a party in chelsea and had to much fun haha. And today i went with my dad and his girlfriends family and just hanged out quite chill. Now im going to do some HW , put a facial mask and then go to sleep i have voleyboll first thing tomorrow.. 

XOXO


12 kommentarer12 kommentarer om “Weekend resumé”

  Maybe this is too personal, But when do you have to be home, after party I mean? And do you go home alone or with a friend?

  Reply

  Hur kommer det sig att du flyttade till london? glad för svar:)) // en nyfiken:P

  Reply

  Du säger att du går på fest, men är det att ni är några vänner som träffas och har kul eller är det som en riktig fest där ni dricker?

  Reply

  Hej! Vad tycker du om märket Jack Wills? Läste ju att du tänkte satsa på en mer preppy look ;D

  Reply

  Oh, me as well.. WALKING home alone in the dark, and sometimes very happy, isnt safe:) thankkss dough for the answer

  Reply

  Skulle du kunna göra ett inlägg med alla dina väskor? Hur många du ens har ^^

  Reply

  Vad skönt att du har det bättre i London nu ^^

  Reply

  Låter häftigt 😀

  Behöver du tips och inspiration till frisyrer för långt hår, kolla in elvirall.blogg.se. Gör även frisyrVideos 😀

  Reply

  Posts like this make the ineerntt such a treasure trove

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här