Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

ÅRS RESUMÉ SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER

17:54 | December 31, 2012

 

SEPTEMBER : Började i skolan, Hittade mig själv på stockholmstreet style och gick på guldknappen.

OKTOBER:

Jag började blogga på Modette och åkte till New York 🙂

 

NOVEMBER: Tammis och Mathilde kom till London. Super mysigt, sen så var det mycket plugg. Trivdes inte i London och vi fokuserade på att göra london livet lite bättre!


 


11 kommentarer11 kommentarer om “ÅRS RESUMÉ SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER”

  Hej!
  Jag ska åka till London snart och undrar om du kanske skulle kunna tipsa om lite ställen/affärer/resturanger som man bör besöka?! Vi ska bo nära Hyde Park! Har du koll på vilken gata som A&F, Victoria Secret ligger på?

  God fortsättning!

  Reply

  Hej chloe! Du har ju en sån snygg och feminin kropp! Jag försöker att forma kroppen lite och jag undrar vad du gör för mag och rumpävningar? :)<3

  Kramis <3

  Reply

  Hej Chloe, jag ska köpa min första märkes-väska och vet inte riktigt vilken jag ska välja. Jag vill ha en ganska stor så man kan ha den till skolan men även på stan. Jag har funderat på balenciaga eller Stella McCartney, men du kanske vet några fler väskor som är liknande? 🙂

  Reply

  Hej Chloe! Jag undrar vad du gjorde i studion med One Direction? Är du med i någon låt eller så? Skulle gärna vilja ha svar!! 😀

  Reply

  nickikolan.blogg.se – snälla kolla in den och ställ gärna någon fråga i min frågestund <3 🙂

  Reply

  Hej Chloe !
  På en av bilderna av september har du på dig en super fin
  Tröja med paljetter på armarna ( beige färgton )
  Skulle vara super glad om du skulle vilja dela med dog om vart du köpt den ?
  Ha en fin dag !

  Reply

  Hej Chloé!
  Jag är två år äldre än dig, och har lite samma tankar som du hade för ett tag sen.
  Jag funderar på att flytta till London, och skulle så himla gärna vilja höra lite vad du tycker och tänker. Tyvärr har jag inga kompisar där som jag kan fråga, och du är den enda jag vet som flyttat dit från Sverige.
  Om du har ork och lust, har du mail eller liknande jag skulle kunna få ställa några frågor till? Det hade varit underbart snällt!

  Kram Tilda

  Reply

  Greetings from Los angeles! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get
  home. I’m shocked at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m
  not even using WIFI, just 3G .. Anyways, fantastic blog!

  Reply

  Hi there to every one, the contents existing at this website are in fact amazing for people experience,
  well, keep up the nice work fellows.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här