Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

STHLM ON FRIDAY

19:40 | November 28, 2012

Woho om 2 dagar bär det av till stockholm är så taggad, känns som jag har skrivit det i varje inlägg senaste veckan nu. Så taggad att träffa alla mina kompisar inklusive zara ( omg jag känner en kändis, intern skämt) Hur ska man packa till Sverige? Är det jätte kallt? Träffade precis en ny tjejkompis som går på en skola jätte nära mig, hon är hur snäll som helst. Känner att allt börjar bli bättre här i London.

Bild på mig och Alexandra från helgen.


31 kommentarer31 kommentarer om “STHLM ON FRIDAY”

  det snöar här, så det kanske säger något om hur man ska klä sig ^^

  Reply

  Idag snöade det i Sthlm, men det är inte så kallt, än. Men det ska bli typ 7 minus i helgen!

  Reply

  började snöa idag Just so u know, hehe. Det blåser typ också och ingen sol, underbart va?

  Reply

  Det snöar typ jättemycket och är skiiiitkallt, det ska bli typ -10 på lördag så packa varmt, puss <3

  Reply

  asså gud vad du får nya iphoner 24/7… varfor fick du iphone 5? senast i somras fick du en new iphone 4s

  Reply

  Med tanke på att det snöar så skulle jag nog ta med riiiiikkktiiigggt varma kläder!

  Reply

  Första snön kom idag! Haha så jaa det är vääldigt kallt!.. Puss

  Reply

  Hej kmr ihåg att jag såg dig på Östermalm typ i sommras och du kolla på mig och log. Jag tänkte typ: oj vilken trevlig tjej som ler åt främlingar. Senare insåg jag att det var du…. Lol. Avis att du bor i london nu, jag har bot där själv o ska flytta tilbaks. And IB is such a pain in the a*** im in DP1 =P

  Reply

  ja det snöade iallafall igår så du ska nog inte ta med för tunna kläder

  Reply

  Det snöar här i sthlm ! Så packa varmt… Kram

  Reply

  Det kom massor med snö idag, och det har lovats minusgrader i helgen så det är bra att packa varma kläder 🙂 Lite kul att jag flyger till London på fredag och du kommer till Sverige då! Din blogg är jättefin!

  Reply

  Hämta vinter skorna för det har snöat de två senaste dagarna och det är helt vitt!

  Reply

  Hej Chloè!
  Älskar verkligen din blogg och du är en stor insperation. Idag har det snöat hela dagen och det verkar hålla i sig. Det är runt 0 grader så jag rekomenderar att ta med sig ganska varma kläder. Hoppas du har det bra i London. Skulle göra vad som helst för att träffa dig. Många kramar från Molly <3 🙂

  Reply

  Det är snö och kallt här i Stockholm, så rätt varma kläder skulle jag ta med om du inte vill frysa ihjäl. Hoppas du får det kul 🙂

  Reply

  Jauudu, fett med snö så ta med dig allt som är varmt

  Reply

  Hej!:)
  Har du instagram? Isåfall vad heter du där?:)
  Kram

  Reply

  Här är det iskallt, snö och allmänt hemskt höst å vinter väder ..
  Jag gillar verkligen din klädstil förresten ! 😀

  Reply

  Det är ganska kallt runt nollgradigt ^^ snö och lite slask 🙂

  Reply

  Hej Jag kmr ihår att jag var på östermalm i sommras och jag så att en tjej typ log åt mig och min syster sen tänkte jag ååå vilken trevlig tjej. efter en lite stund insåg jag att det var du =P.

  Reply

  När kommer du dra vinnaren i iphonefodral-tävlingen? Eller blev det inget av den?

  Reply

  Det är snö och ganska kallt,så tänk på det. Annars kan du ju packa hur du vill 😉

  Reply

  Hej Chloé!
  Jag undrar bara varför du inte bloggar på chic längre? Även om inte tidningen finns kvar finns ju hemsidan kvar och så! Tacksam för svar!
  Kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här