Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

SKYFALL

01:16 | November 10, 2012

Har precis varit på bio med C. Det var så mysigt. Shit va Skyfall var bra, saknade dock alla softa bond brudar. Va tyckte ni om den?


 


10 kommentarer10 kommentarer om “SKYFALL”

  Hej Chloé jag har bara en fråga vem är c? Hehe kände att jag inte riktigt hängde med! 🙂
  Sen så ville jag bara säga att din nya blogg är så himla bra och uppdrateringen är super! 🙂

  Reply

  Hej Chloe! Jag tänkte tipsa om ett riktigt bra ridställe i London. Det heter Wimbledon Village Stables. Ligger lite utanför, men bara 20 minuter med district line.. De har riktigt bra tränare och oerhört duktiga hästar. Men det är det bästa stället i London, och man måste bli medlem, så det är lite kö. Men inte för lång, och verkligen värt det!

  Mvh
  Helene

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här