Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Room Service

15:01 | October 30, 2012

Hola! Har precis vaknat och ligger halv död i sängen. Ringde precis och beställde roomservice, mamma och dem andra är där nere och äter. Jag var bara lite för trött. Stormen Sandy fortsätter och dem flesta affärerna är stängda idag också. Igår kollade vi bara på film och åt roomservice ( skönt, men tråkigt när man är i New York) Så det blir väll samma schema idag igen *suck. Nu kom frukosten gtg.

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Room Service”

  Vad heter din brors flickvän för något? 🙂 är hon svenska eller amerikanska?

  Reply

  Å vad gott det ser ut älskar verkligen din blogg!

  Reply

  Hej, Chloe
  Kan du inte göra en smink video så snart du kan och om du ser detta meddelande så snälla svara om du kan eller inte och om du kan skriv gärna också när + hur kan du ha så mycket fritid får du inte många läxor??, här i Sverige kan man tro att niornas lärare inte har ett liv , det ända de gillar är att tortera barn genom läxor haha..XD
  +älskar din blogg and you are super CUTE

  Reply

  Hej Chloé! Tråkigt med stormen, jag vet hur segt sånt kan vara. Jag undrar iallafall om du kan tipsa om bra shopping i New York, vilka gator, affärer etc är bra? Jag ska dit över julen och shoppa loss 😀 !!
  Kram

  Reply

  Älskar din blogg, läser 24/7!
  Skulle du inte kunna ha en frågestund?
  Har så många frågooor!
  Puss

  Reply

  Hej det skulle vara kul om du gjorde en everyday makeup tutorial, elr nått. Om inte det vad för smink och andra produkter du andvänder varje dag. Kram Ha det så bra i New York

  Reply

  Vad är det för något du dricker?Ser väldigt gott ut! 😉
  Kram!

  Reply

  Par ailleurs, dans un entretien téléphonique entre le président chinois Xi Jinping et son homologue américain Barack Obama, ce dernier a offert la collaboration “totale” des Etats-Unis sur les efforts de recherche, selon le ministère chinois des Affaires étrangères.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.