Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Sandy

16:02 | October 29, 2012

Som dem flests vet är det en storm som heter Sandy håller på nu i NY… Vi är okej, lite tråkigt för alla f***** affärer är stängda. Vi sitter inne på hotellrummet och lökar haha! Liten artikel om det HÄR! Ska gå till hotellets gym nu.. För det finns inget att göra hehe. Hörs snart bloggish13 kommentarer13 kommentarer om “Sandy”

  Heej Chloe följt dina bloggar jätte länge ❤ skulle du kunna följa mig och kanske ge mig en shoutout?
  Instagram: @nella005

  Reply

  Vad gör man när det stormar och ösregnar (eller detta är på “g” ev.), affärerna är stängda, gymmat klart, ätit allt som verkar gott på hotellet, zappat genom alla TV kanaler, FB-at och googlat, läst allt på nätet. Kolla på filmer på rummet? Spela spel kanske? Någon liten affär öppen som säljer några spel? Hotellet kanske har spel eller kortlek man kan låna? Scrabble motsvarar väl Alphapet eller vad de där bokstavnsspelen heter där man bildar ord. Vad mera, maila Expressen och berätta vad ni ser och hör om stormen? Börja skriva på en bok, typ en roman men med en fashionista som rollfigur som lite lever det liv du gör och har dina upplevelser eller kanske skriva ett filmmanus? På nätet leta upp dina absoluta favoritplagg ur kommande modesäsonger, alla designers, all categories world wide och lägga upp detta i din blogg kanske? Have fun så mycket det nu går i Sandy kaoset and stay safe.

  Reply

  åå tråkigt att höra om stormen, men skönt att höra att ni har klarat er än så länge iallafall!!
  jo jag tänkte att nu eftersom att du antagligen inte har så mycket att göra nu på hotellet så kanske du kan fota allt du har shoppat i NY? och kanske ditt hotellrum eller din packning eller nåt? hahaha allt är kul:) men det är verkligen hur kul som helst att du bloggar håhära ofta!!! det uppskattas verkligen, och du tar så fina bilder:):)
  kram och hoppas du får en fortsatt trevlig resa :)

  Reply

  Ni kan gå i t-shirt och här hemma är det snö 😐 Fubbigt

  Jag ääääälskar din blogg <3

  Reply

  Jag är faktiskt i New York just nu! Vi bor precis utanför evakuerings zonen, men det är flera hotell i närheten som har fått evakuera, men än så länge behöver inte vi det 😉 Alla affärer har stängt och mat affärerna har nästan helt sålt slut på mat för att alla samlar på sig. Just nu blåser det ganska mycket och regnar, men själva orkanen kommer komma i kväll.

  Reply

  Jag fattar hur du känner, är själv på ett hotellrum här i New York just nu… Tror inte folk fattar riktigt hur kraftig det är! Men jag håller med dig, alla satans affärer är stängda

  Reply

  Vet inte hur dags du skrev det här, men nu är det ju så att människor har förlorat sina hem, bilar etc så att behöva sitta på ett rum på ett lyxhotell kanske bör ställas i kontrast till detta. Hoppas givetvis att ni fortfarande är OK!

  Jenny

  Reply

  Hej Chloé!
  Vad skönt att du har klarat dig från stormen!
  Du pratar väl lite franska?, kan inte du lägga upp en video när du pratar franska? 😀
  Gillar du JUSTIN BIEBER? jag älskar honom! 😀
  Älskar din blogg!
  xx Paula 13 år

  Reply

  Hejsan! Jag har lite frågor om Southbank…
  För min familj skall nämligen flytta till London och vi har tittat lite på just Southbank men är människorna trevliga där? Hur är stämningen, lärarna osv? 🙂
  Finns det någon annan skola som du kanske hellre skulle vilja gå på?

  Skulle hjälpa enormt mycket om du tog dig tid att svara på detta! 🙂

  /Yekaterina

  Reply

  Lärarna är väldigt duktiga och stämningen är bra!! Alla är verkligen så snälla och vällkommnande … ! Njaa Harrodian är en jätte bra skola!
  Kram 🙂

  Reply

  Har du läst och sett på nyheterna? Det är bilder hur det ser ut för andra….som inte sitter i ett lyxhotell med roomservice och klagar över att en del f***** affärer inte är öppna!

  Många har förlorat sina hem, jobb, el och människor som har DÖTT av Sandy. Tycker inte du borde klaga utan istället tänka på dom. Tänk om du var en av dom.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15697757.ab
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetlive/

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.