Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

ASH

03:17 | October 27, 2012

SCORE! Har hittat dem perfekta svarta bootsen från ASH… Har letat efter ett par coola men har inte hittat ett par! Så nöjd, tips till er bloggläsare investera i ett par riktigt colla svarta boots ni kommer kunna ha det till allt, trust me!


8 kommentarer8 kommentarer om “ASH”

  Så himla fin!
  Vart kommer byxorna ifrån?
  Kan du inte berätta hur du sminkar dig?

  Kraaam

  Reply

  Fina, men lite för mycket kopia på Isabel Marants Dicker boots för min smak.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här