Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Stella McCartney

14:23 | October 26, 2012

Blusen jag har på mig på min banner/ heather bild är från Stella McCartney hur cool som helst finns att köp HÄR. Undra om jag landar snart? haha.Nu måste jag iaf fortsätta packa. ( De här inlägget och Ottolenghi inlägget är då tidsinställt) eftersom jag på planet till NY för er som inte har förstod det!

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Stella McCartney”

    Tjennnaa chloe, du verkar en så sjukt skön och härlig tjej, och för att inte tala om din helt fabulösa stil, ahhh blir helt galen!! Du är verkligen en så sjukt stor inspiration, inte bara för att du bara har en grym stil, du verkar en tjej med ett stort hjärtaaa, hihi.

    KRAAM, Mathilda

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här