Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Ottolenghi

08:01 | October 26, 2012

Nu sitter jag förmodligen på planet till NY wohoo tag! Ska bli så mysigt att vandra runt i the city, såhär såg jag ut igår när jag gick och handla mat. Okej ja jag vet jag låter så lillgammal men det är bara för att jag inte har så mycket att göra här nu när jag har lov och helt ärligt har jag inte så många kompisar här. Dem flesta i min skola är inte så sköna ( hoppas dem inte google translatar det här nu till engelska) Det finns några…

Zara skor, TopShop jeans , Joseph tröja, Givenchy jacka, Céline väska och Lanvin halsband


22 kommentarer22 kommentarer om “Ottolenghi”

  Hej ville bara säga att din blogg är jättebra, min favoritblogg for sure! Alla dina kläder och outfits är så snygga och är så avis på dig som bor i london! Vilket är ditt favoritmärke på kläder,skor,accessoarer..? Kramis 🙂

  Reply

  Kläder absolut TopShop och zara
  accessoarer gillar jag balenciaga, marc by marc Jacobs, rag and bone osv
  Kramisar <3

  Reply

  Ge det bara lite tid, SNART kommer du att ha en massa nya, trevliga vänner! <3

  Reply

  Hej jag ville bara fråga dej saker eftersom jag har en redovisning (till den 06/11/2012 ) att göra om en person man gillar och jag valde dej . Mina frågor är :
  När fyller du år ?
  Vad fick dej att börja blogga ?
  När visste du att du fick en sån bra passion för mode ?
  Har du ett andra namn ?

  Reply

  16 juli 1998
  Min passion for fashion
  Jag har växt upp med det
  Caroline Elizabeth!
  Kram

  Reply

  Super härlig du är, mn äsch vad synd om du inte har så många vänner 🙁 hur på sätt är dom inte så sköna? Ha de roligt o NY;)

  Reply

  Okej! Modellerar du? Jag är så sjukt lång, jag
  är tyvarr 1.70 och är lika gammal som du men jag får modellera så det är ett +!

  Reply

  Tråkigt att höra att du inte har så många vänner i London :/
  Hoppas att det kommer bli bra med tiden!

  Jag har väldigt svårt att använda det jag tycker är snyggt i tex skolan osv, jag är väl rädd för att bli retad.
  Men har du något tips som jag kan tänka på?

  Kram!

  Reply

  Hej Emelie.. Jag vet hur det känns och jag kunde känna så i sverige ibland! Klä dig i det du känner säker i ! kram 🙂

  Reply

  Söta du. Jag är mycket äldre än du och brukar läsa här men inte kommentera… men jag måste bara få säga – hang in there. De är helt klart BARA avundsjuka!!! Du rockar. Kram

  Reply

  er fra norge, men satser på at du forstår det jeg skriver!

  Du virker som en herlig jente, og hvis de på skolen din ikke er så hyggelige, så gi faen i dem! elsker bloggen din! kos deg i ferien!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här