Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Ralph

11:00 | October 11, 2012

Raffe har inte haft sina leksaker på länge för dem flesta har han nästan ätit upp men mamma tog leksakerna till våran kära kemtvätt royal där dem sydde ihop dem igen tex.. Hästen! Så nu är Ralph återförenad med dem..  Snipp snapp slut så va sagan slut


11 kommentarer11 kommentarer om “Ralph”

  Håper du har det bra i London. Jeg er ingen moteblogger, men la merke til bloggen din etter en artikkel i norske VG. Bloggen din er veldig fin, og den kritikken som kommer fordi du har dyre merkeklær, vesker osv er vel mest et utslag av misunnelse…. Ikke bry deg om det, for det vil alltid være noen som ønsker seg ting de ikke har og derfor kommer med usaklige beskyldninger mot andre.
  Jeg er (som du sikkert skjønner) en norsk dame og jeg lever et helt annet liv enn det du gjør, men jeg kan ikke se at jeg har noen rett til å kritisere din livsstil – og det har ingen andre heller!
  Kos deg i London, nyt livet , jobb godt på skolen og omgi deg med familie og ekte venner.

  Klem/kram fra Hestia.

  PS Min yngste sønn går på skole i York – jeg syns England er veldig langt fra Norge :o)

  Reply

  Fina leksaker Raffe har! Förstår att han älskar den hästen.

  Reply

  det var det sötaste jag någonsin sett, åååh vad gullig :)<3

  Reply

  Hej Chloé! Jag undrar om du inte kan visa höst- och vinterjackor som är fina? Har en kris och går fortfarande runt i min vårjacka och jag har ännu inte hittat någon…. Både lyx och budget om det går 🙂
  Älskar bloggen, hoppas att du har det bra i london!

  Reply

  Lycklig hund som fått tillbaka sin vän. Nyopererad och fräsch för att tungas på igen 😛

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här