Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Todays details

21:56 | September 23, 2012

Chanel bag, Zara poncho and Balenciaga braclet


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays details”

  Hej! jag undrar om det är dyrare på victoria secret i london än vad det är i usa, hur mycket kostade underkläderna du köpte ungefär? 🙂 hoppas du kan svara på min fråga och att du har det bra i london!

  Reply

  Hej jag har en viktig fråga
  Kommer chic att stänga ner och hur blir det med din blogg då? För det skrevCharlotte Flinkenberg i sin blogg..
  Snälla svara!!!!!!!!

  Reply

  Vad roligt att du älskar butiken Zara, precis som mig!
  Hoppas att du vill svara på min fråga nu, Finns ponchon kvar på Zara?

  XOXO, Felicia

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.