Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Day 12 mommy

08:18 | September 12, 2012

Snart kommer mamma till London och då flyttar vi in till pärlan (lägenheten i London) ska bli så mysigt! Saknar henne.. Men pappa och jag har haft så mysigt dem här 2 veckorna också.. Jag saknar min kompisar så otroligt mycket though…


5 kommentarer5 kommentarer om “Day 12 mommy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spelar det någon roll för dig om dina kompisar inte ar samma “tillgångar” som du? Jag tänker på märkeskläder och sånt… Skulle inte tro att det gjorde det för dig, men jag är ändå lite nyfiken! Eftersom du ofta bär kläder som är från kända märken. Jag menar verkligen inget illa mot dig, ifall du skulle uppfatta min fråga fel! Jag är ett så kallat “fan” och tycker att du ä en as ball tjej, du verkar även väldigt schysst!

  Tacksam för svar! Ha det bäst nu i London, hälsa familjen! Puss o Kram Stina 🙂

  Reply
 • hur lång är du?:)

  Reply
 • Är tröjan från Lindex? Har sett en sådan där nämligen! xx

  Reply
 • http://blondedisco.tumblr.com/

  Reply
 • Hej Chloe!!
  hur långt tid tar det att åka från London till Paris?
  och när ditt rum i London är klart, kan inte du visa det då? speciellt garderoben:)
  skulle vara supersnällt!!
  kram

  Reply