Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Outfit day 5

23:16 | September 3, 2012

Ligger i soffan och är helt död… Idag var det den riktiga första skoldagen och it was awsome! Älskar Southbank. Jag har t.o.m sett några söta killar, det finns hopp om framtiden wohoo haha! Ville se proper ut första riktiga skoldagen så jag hade på mig en kavaj från Abercrombie. Jeansen är från J Brand, blus från Topshop, väska Balenciaga och skor Lanvin.

I´m totally exhausted after my first school day, but it was awesome! I wanted to look a bit proper so i chose a Abercrombie jacket but made it cooler with my Balenciaga and tank top from TopShop. The jeans are from J brand and my shoes is Lanvin.


17 kommentarer17 kommentarer om “Outfit day 5”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad kul att du har flyttat till London.
  Älskar värkligen din blogg men dina inlägg är askorta skulle du inte kunna skriva lite längre?

  Reply
 • Gud vad jag är avensjuk på dig! vill ochså bo i London.. Men hoppas du kommer trivas 🙂 Föresten så undrar jag hur det ser ut i området där du bor, och är London så livat som många har sakt, lixom jätte mycket taxi bilar och sådanna röda bussar?
  Tack för en underbar blogg.
  Och tack för svar 🙂

  Reply
 • Hej! Kommer du att gå IB programmet? Har själv gått det programmet nämligen och det var det bästa jag gjort, utbildningvis :). Hoppas att det går bra för dig!

  Reply
 • Skriv din önskelista, måste få insiration!

  Reply
 • vilken storlek har du på dina dbrand jeans?

  Reply
 • Hej Sara jag har storlek 25!

  Kram

  Reply
 • Hej Chloe!
  Jag älska verkligen dina klädstilar och väskor mm, du har sjukt bra sinne för mode! men måste man inte ha uniform på engelska skolor? Köper du alla dina balenciaga väskor på nathalie schuterman?
  Kram Paula

  Reply
 • Hej Chloe!
  Jag älskar verkligen dina klädstilar och väskor mm, du har ett sjukt bra sinne för mode! Men måste man inte ha uniform i engelska skolor?? Köper du alla din balenciaga väskor på nathalie schuterman??
  Kram Paul (stor beundrare) 🙂

  Reply
 • Är det mobilen du har i handen igen? Sjukt snyggt skal<3333

  Reply
 • Du har alltid så fina kläder, älskar din stil! 🙂

  Reply
 • Är du släkt med Victoria Bernadotte? För din mamma var jättelik Victoria i en video på YouTube. Hahahahaha så random fråga en jag undrar bara, ni kanske är släkt på lånt håll eller så? Annars är det väl bara kul att veta att jag tyckte att din mamma var lik Victoria Bernadotte i en video xP

  Reply
 • Ååh din lyckost, jag vill också gå i skolan sådär i ett helt annat land. Är det lika coolt och roligt som man ser i filmer. Hihi avis tjej här. Har du träffat några kompisar än? 😀 <3

  Reply
 • Hej Chloé! Hoppas allt är bra med dig. Jag undrar vad det är för modell på din Balenciaga väska du har här på bilden? Jätteglad för svar <3 Kram

  Reply
 • Wow, var hittar du din Balenciaga? 😉 Trevlig helg 🙂

  Reply
 • Är jag blind? Ser inget inlägg alls om den här flytten till London? Att du ska plugga ser jag ju, men flyttar hela din familj dit alltså? Hur länge rör det sig om?

  Vore roligt om du skrev något om det, lite längre 🙂

  Reply
 • vackra du!!

  Reply
 • Hej Chloé!
  Jag heter Sofia, bor i Kina och går också på en brittisk skola! Läste att du fått nya ämnen som t.ex. Drama och IT, jag vet precis hur det är, jag har också det!
  Vilket pr går du i? Typ grade 8 year 9, grade 9 year 10 etc.
  Och måste inte du ha skoluniform? Lycko dig!
  Om du vill fråga någonting så svarar jag mer än gärna! kolla gärna in på sofialinneaeliasson.blogg.se 🙂
  Kram!

  Reply