Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

1 and a half day left in STHLM

17:06 | August 28, 2012

En och en halv dag kvar i Sverige på torsdag åker jag! Så (ursäkta språket) jävla taggad men samtidigt nervös…

J brand jeans, Minnetonkas, Bonpoint väst, Fall Winter Spring Summer blus, Vivienne Westwood halsband och The Row solisar


2 kommentarer2 kommentarer om “1 and a half day left in STHLM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lycka till Chloé! När jag var i din ålder pluggade jag i USA. Det var super-spännande och lärorikt. Jag har vänner från den tiden som jag fortfarande håller kontakten med. Du kommer ha det så bra!!!

    Och hör av dig om du vill ha hjälp med något ; ) Engelska visitkort eller så, haha!

    Allt gott! Hanna Backman

    Reply
  • Vilken ras är ralf? 😀

    Reply