Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

THE SHIT RIGHT NOW: SLIPPERS

08:00 | August 13, 2012

Riktigt trendigt just nu är slippers! Love it… Har köpt dem från Zara med dödskallen och dem från TopShop med nitar

THE SHIT RIGHT NOW: SLIPPERS
THE SHIT RIGHT NOW: SLIPPERS by chloe-schuterman featuring studded shoes

11 kommentarer11 kommentarer om “THE SHIT RIGHT NOW: SLIPPERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar din blogg cloé!

  Reply
 • Hej älskar typ dig 🙂 jag undar bara en sak kommer ni ha kvar eran lägenhet här i stckholm eller ska ni sälja den
  ?

  Reply
 • hej Chloe!
  snälla kan jag få en länkning, jag håller på att få en sponsring och behöver få lite mer läsare, jag skulle inte be om det här om det inte var suåer viktigt och jag hatar att jag gör det men snälla!

  http://alineg.devote.se/

  Reply
 • Hej Cloé ! 🙂 Jag heter Charlotte och kommer från
  Sundsvall fast halvbor i Sthlm, och jag verkligen ÄLSKAR din blogg!
  Jag läser den typ 2 gånger om dagen och jag vill verkligen att du ska
  blogga mera! ;D Du är så sjukt fin och snygg, älskar dig hår! :p
  läs gärna min blogg! – http://www.charlotteeriksson.devote.se
  Kram fina du! 🙂

  Reply
 • Kan du göra ett video inlägg och du är jätte fin

  Reply
 • Åh, måste också köpa ett par med nitar. Så snyggt!

  Reply
 • Jag vet att min fråga inte har ett dugg med inläget att göra men kan du visa hur ditt rum ser ut ock skriva lite om vart du har köpt möblerna? Jag älskar inredning och skulle vara jätte tacksam om du gjorde ett sådant inlägg! Du har sådan otrolig känsla för inredning och design! Med vänliga hälsningar, Saga

  Reply
 • När åker du till london?? Och när du gör det måste du visa bilder på ditt hus

  Reply
 • Chloe!! Älskar din blogg!! Vore jätte glad om du kunde kolla in min modeblogg! kram

  Reply
 • Hej på dig Chloé ! Jag hoppas verkligen att du ser det här nu, jag har en fråga till dig! Du har ju varit i Thailand eller hur? Det har även jag också och visst var det fantastiskt! Men jag skall på en resa i vinter igen, vet inte vart bara, det är inte säkert att vi har råd till Thailand igen, men jag vill så hemskt gärna dit igen! Vad skall jag göra?!

  Och isf, vad tycker du är roligast att åka tillbaka till dom länder du har varit i eller upptäcka nya? För jag fick en hel del vänner i Thailand trots så är jag bara 15 år, och dom var typ mellan 18-40! Please answer! Du är så himla fin, världens bästa blogg!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Gilla mig på Facebook så ser du när jag uppdaterar på bloggen 🙂

  http://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281

  Reply