Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Dagens outfitResor

Evening Oufit

11:55 | August 2, 2012

Igår kväll åt vi på en jätte mysig restaurang med en fantastisk utsikt över vattnet… Snart ska jag och Agnes till playan och efter det blir det horseback riding, det kommer bli en grym dag!

Jag har på mig: Tory Burch blus, shorts från marknad i st.topez, halsband köpt i Capri och Agnes clutch från Zadig 

4 kommentarer4 kommentarer om “Evening Oufit”

    Hej chloé!
    Jag älskar din blogg men undrar vad dina pilot ray-ban glasögon heter? vilken modell? jag har försökt leta upp dom men i´hittar inte dom med lite plast där uppe? asså, åh. jag suger på att förklara men hoppas du förstår:S
    Skulle verkligen bli jätte glad om du svarade på det. Kram på dig.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.