Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Evening Oufit

11:55 | August 2, 2012

Igår kväll åt vi på en jätte mysig restaurang med en fantastisk utsikt över vattnet… Snart ska jag och Agnes till playan och efter det blir det horseback riding, det kommer bli en grym dag!

Jag har på mig: Tory Burch blus, shorts från marknad i st.topez, halsband köpt i Capri och Agnes clutch från Zadig 


4 kommentarer4 kommentarer om “Evening Oufit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej jag undrar, från vilket land kommer du ifrån? Du ser inte helsvensk ut.

  Reply
 • Hej chloé!
  Jag älskar din blogg men undrar vad dina pilot ray-ban glasögon heter? vilken modell? jag har försökt leta upp dom men i´hittar inte dom med lite plast där uppe? asså, åh. jag suger på att förklara men hoppas du förstår:S
  Skulle verkligen bli jätte glad om du svarade på det. Kram på dig.

  Reply
 • snygg outfit tjejen!
  SKULLE BLI JÄTTEGLAD OM DU KOMMENTERADE MIN!:)

  Reply
 • Sömnig nån?

  Reply