Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

5 kommentarer om “kommer inte på någon klyftig pool rubrik”

  hur tränar du för att få så snygg kropp? undviker du att äta nåt spec? eller är du ute och springer? hade varit såå kul om du hade gjort ett inlägg om detta!!!!!!!! kram!! älskar din stil och din blogg 🙂

  Reply

  Heeej chloe! love your blog…kan du inte lägga upp en outfit bild på när du träffade 1D? oo kankse berätta mer om dagen hur dem va osv? skulle vara kul

  Reply

  Jag vet! hmhmhm… -I´m cool and swiming in the pool. Hur bra? haha
  kram

  Reply

  Gud vad du reser haha! Satt och räknade i huvudet förut och det var väl typ 9 ställen i år, eller? 🙂 Så himla kul att läsa din blogg även om man är några år äldre än du, och ska bli ännu roligare att följa dig nu när du flyttar till London.. Hoppas allt fortsätter gå bra för dig (och om du fortsätter vara ödmjuk lär du ha en himla massa vänner på köpet). Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här