Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Klagomuren och klippmoskén

21:36 | July 25, 2012

Igår besökte vi klagomuren vilket var riktigt ballt men tufft i ca 40 grader, vi skrev på en liten lapp några önskningar och sedan la dem på muren och sa en bön då man skulle lägga 3 fingrar vi ögonen. Alldeles intill ligger den muslimska delen där den kända klippmoskén befinner sig.

 


Man skulle täcka ben och axlar,  jag valde då en klänning från H&M jag gjorde till kjol och en blus från Bonpoint


2 kommentarer2 kommentarer om “Klagomuren och klippmoskén”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jag är extremt rädd för att flyga, och jag tänkte att eftersom du reser en hel del så kanske du har några tips på hur jag ska göra flygningen lite lättare..

  Sen undrar jag även hur man klär sig snyggt och bekvämt på flyget!

  Ha en underbar semester!

  Reply
 • يهودي خنزير

  Reply