Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Israel

08:07 | July 25, 2012

Andra dagen i Israel var ful med nya upptäckter där våran stränga guide Eva och Richard (mammas kusin) vill visa så många synagogor det går i 45 graders värmde i Sefat haha! Vi åt lunch på kibbutz vid Genesarets sjö, där efter åkte vi till Jeruslam via västbanken och såg gränsen till Jordanien. Sista stoppet innan Jeruslam blev en väldigt exklusiv kisspaus mitt i öknen.

Jessica och jag i Sefat.

Jessica och jag i Sefat.

Lite annorlunda kombo, vapen och hundvalpar. Hmm...

Lite annorlunda kombo, vapen och hundvalpar. Hmm...

Jag på stranden i Caesarea.

Jag på stranden i Caesarea.


1 kommentarerEn kommentar om “Israel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du borde besöka Jordanien, Det är ett väldigt fint land och alla äffarer och resturanger är öppna väldigt sent. Irbid och Amman är de bästa städerna. Men ta inte på dig kort. Killar kommer vissla och följa efter dig om du är ensam. Somsagt så är det ett väldigt fint land. Det finns jätte stora centrum med fina kläder,skor och väskor:)

    Reply