Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

En puss på kinden

17:24 | July 24, 2012

Igår när vi vandra runt på gatan i Jerusalem så kom det ett gäng killar runt min ålder och glodde på mig som jag vore en alien, det är då man tänker vad som är fel? Eller att dem kanske bara inte är vana att se lite bara ben. Sen gick dem förbi mig då jag fick en puss på kinden av en av killarna vilket jag blev lite chockad över men gick vidare och tog det som en komplimang. Det ska man väll göra?

Jag hade på mig min nya Zadig & Voltaire klänning jag fick i födelsedags present, Balenciaga plånbok och miu miu ballerinor

 

 

 

 


13 kommentarer13 kommentarer om “En puss på kinden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Naw 🙂

  Reply
 • Ja, det ska du verkligen göra 🙂

  Reply
 • kul 🙂
  var dem snygga?

  Reply
 • Inte så konstigt när du är så snygg hihi, vem vill inte pussa dig på kinden lixom? :)♥

  Reply
 • Oj, jag skulle ha blivit väldans chockad 😉 Var de något snygga då?

  Reply
 • Klart du ska ta det som en komplimang men du borde inte gå med bara ben tycker jag. När jag var där för x år sedan spottade ngt äckel på mina ben och militären gick och pekade med sina vapen på mina ben. Obehagligt men de kanske är mer “moderna” nu?

  Reply
 • Ja det är det 🙂 va läskigt för dig!

  Reply
 • Ah ok:)
  Ja lite läskigt:P
  Roligt att se dina bilder därifrån. Minnena kommer tillbaka när man ser dessa välkända platser. 🙂

  Reply
 • Jag tycker att killarna var dumma i huvudet som tog sig friheter.
  Jag tycker inte att man ska ta sexuella kränkningar som komplimanger. Tänk om man skulle säga till ett våldtäktsoffer att “ta det som en komplimang, hen tyckte ju du var snygg och ville ligga med dig”

  Man går inte runt och pussar främmande människor utan att de är med på det.

  Reply
 • Absolut inte! Folk kan ju inte bara ta till sig friheten att gå fram och pussa någon på kinden när man inte ens känner varandra. Kunde ju lika gärna vara tafs.

  Reply
 • Hej!
  Varför är du så intresserad i judendomen? Är du jude? Varför besökte ni inte den kristna delen av Jerusalem, exempel grottan där Jesus Kristus lades och återuppstod? 🙂
  Kram!

  Reply
 • åååh har du en rosa iphone 😀

  Reply
 • Du borde lära dig krav maga!!

  Reply