Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Dolce & Gabbana

23:25 | July 15, 2012

Har kommer lite bilder från Dolce&Gabbana pre collection, temat var Sicilien, man fick inte ta så mycket bilder men tog lite detalj pictures.Kan säga att sjaltrenden håller kvar till nästa sommar. Wihoo imorgon blir jag 14!

Och såklart 2 paljett klänningar snappade jag på bild


9 kommentarer9 kommentarer om “Dolce & Gabbana”

  Hej:) Grattis i förskott hoppas du får en super bra dag!:) Det skulle vara jätte roligt om du kunde visa vad du får i present?! Och jag älskar din blogg verkligen och läser den ungefär 6-8 gånger:) det skulle vara roligt om du skulle kunna börja blogg lite mer,helst med dina outfit så ofta du kan och tips om kläder och skönthetsaker?!
  Kram kram Rebecka:)

  Reply

  GRATTIS MED DAGEN!! Håppas att dagen blir underbar!<3 🙂

  Reply

  GRATTIS jag är ett stort fan och jag undrar vad du fick i present och kan du inte ta ett kort på sakerna snälla och ett tips börja videoblogga och vad har du för dator Puss & Kram Emma

  Reply

  Grattis Chloe:-) Hoppas du får en toppen bra dag:-) kram Jessica

  Reply

  Hej hej Chloé jag undrar vad gör du med dina kläder när du inte vill ha dom längre eller att dom är för små och om du bara slänger dom kan inte jag få dom i så fall snälla och jag älskar din blogg, du är så snygg och du har så snygga kläder och still kram kram !! 🙂 <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här