Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Château de la Bourdaisière

11:49 | July 15, 2012

Förlåt för dåligt bloggning, men jag har blivit lite sjuk… Men igår samlade vi krafterna för att besöka ett slott som heter Chateau de la Bourdaisiére. Kände mig som en äkta Elsa Billgren :). Slottet har en gammal historia. Det har varit hemmet till Franz I älskarinna och senare Henri IV älskarinna ( Ja, det verkar vara en tradition hos Franska Kungar att placera sina älskarinnor på landet:) Men idag är slottet känd för sin fantastiska trädgård och sina 600 sorters tomater! Det var verkligen värt ett besök; Lite historia blandat med lite kuriosa. Fick med mig hem en stor fång Dalhia från slottets trädgården. Juste.. Slottet har en av världens största tomatodling


9 kommentarer9 kommentarer om “Château de la Bourdaisière”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååååå!! Älskar dina jeans/byxor! Vart kommer dom ifrån och vart har du köpt dom?? 🙂 Kramisar Line

  Reply
 • Tänkte fråga dig en sak och hoppas på att du kan svara på det. Du brukar väll ta med dig Rahlp ut på stan och så ? Och vet du några bra cafen där man får ha med sig hunden ? Som är i sams storlek som Rahlp ? 🙂 Skulle bli jätte glad om du kunde svara!! 🙂

  Många kramar Lovisa.

  Reply
 • vad kan du för språk? med tanke på att du är ute och reser mycket så kanske du kan fler språk än svenska 🙂

  Reply
 • Hej Chloe ! Jag har en fråga vad använder du för kamera när du fotar, ska köpa en och behöver verkligen veta det!?

  Reply
 • Vad har du för byxor på dig? väldigt fina!

  Reply
 • Superfina bilder 🙂

  Reply
 • Ett riktigt sagoslott! Och ett charmigt foto på dina föräldrar – de ser jättegulliga ut.
  Hoppas du blir helt frisk snart! <3

  Reply
 • Är det din mamma och Pappa som sitter på bänken tillsammans där??

  Reply
 • Jag trodde dina föräldrar var skilda, är dom inte det? 😮 Väldigt fina bilder förresten! Vad använder du för kamera? =)

  Reply