Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Stella Mccartney with a touch of miu miu cherries

11:00 | July 4, 2012


Okej , ja mina tå naglar är inte på topp just nu heh, men vilket projekt det känns att gå och köpa nagellacks borttagning eller boka pedikyr… Man hinner inte nu på inköpen få ta tag i det när jag kommer hem.


Stella klänning, Stella clutch och Miu Miu ballerinor


16 kommentarer16 kommentarer om “Stella Mccartney with a touch of miu miu cherries”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser inte ut som körsbär utan mera som om du hade lagt några prickigkorvsskivor på sandalerna.

  Reply
 • Vart är glajorna ifrån? Så chict!

  Reply
 • Vart är dina solglasögon ifrån? 🙂

  Reply
 • The Row 🙂

  Reply
 • Din klanning, din clutch och ditt hår va i en så dar harmoni, men der kommer dina sandaler som var en helt annan stil, det blev inte den helheten i ditt outfit som vi (dina lasare) tycker SÅ jattemycket om! Jag diggar ju deg och din blogg, men det har tyckar jag blev lite fel, eller hur? Jag menar inte kritisera eller så dar, jag elskar dej och din blogg, jag kommar innom her kanske upptil 5 ganger varje dag!

  Reply
 • tycker också att det var något i outfiten som blev fel. Skorna passar tyvärr inte till klänningen. Annars är båda var för sig naturligtvis jättesöta!

  Reply
 • Fina saker du har och var kommer körsbärs sandalerna ifrån? <3

  Reply
 • Stryk skjortan! Skrynkligaste jag sett någon gång.

  Reply
 • Hej Chloé!! Jag älskar din blogg och jag undrar om du tjänar nåt på din blogg och i så fall hur och hur mycket!! 🙂 <3 skulle bli jätte glad om du svara

  Reply
 • Men snälla rara folk (Ine), sen när blev du en sammanfattning av ALLA
  Chloés läsare? Du kan inte dra alla över en kam då jag personligen tycker
  att Chloés klädval var jättefint! Du, Chloé är riktigt stilmedveten och hur söt
  som helst enligt mig!

  Reply
 • Jag ville bara skriva att du är en sjukt stor inspirationskälla och jag har alltid tyckt att du är as ball! Jag är också intresserad av mode fast vi har helt olika stilar men jag gillar dina kläder såå mycket! Och vill bara tillägga att du är sjukt snygg och inte på ett “fejkat” sätt utan att du är född snygg!

  Reply
 • är sandalerna helt slut i din mammas butik ( om de ens har funnits där)

  Reply
 • Ja de kommer från mammas affär! Hmm jag vet inte, gå och kolla :))

  Reply
 • Jätte fint knut på huvudet, hur gjorde du den?

  Reply
 • Jag satte upp håret i en toffs, sen flätade jag det och virade runt det till en knut :))

  Reply
 • Men herregud så fina sandaler – helt underbara! 🙂

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

  Reply