Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Cameron Diaz Stella McCartney dress

16:01 | July 4, 2012

Stella McCartney designade en klänning till Cameron Diaz som hon hade  på sig på Met galan. Fick turen att ta foton och klämma lite på den. Klänningen Cameron hade på sig är nu i Stellas Shoowroom i Milano


4 kommentarer4 kommentarer om “Cameron Diaz Stella McCartney dress”

  Hej Chloé tjänar du nåt på din blogg och isåfall hur och hur mycket kram kram (tacksam för svar) 🙂 <3
  Läser din blogg varge dag

  Reply

  Hej! 🙂

  Jag har en fråga till nästa frågestund eller när du nu har tid att svara. Jag fascineras av din mode-koll (när jag var i din ålder kände jag till typ två märken, haha) och idag älskar jag själv att shoppa och är mycket intresserad av mode och så. Men eftersom du får nya kläder typ hela tiden (enligt bloggen verkar det så) och har typ hur mycket kläder som helst, så måste jag fråga – Är det fortfarande kul? Jag blir ju helt förtjust när jag lägger lite av mitt studiebidrag på någon ny klänning eller nåt, och det är nästan aldrig märkeskläder, men om jag skulle få nytt hela tiden så skulle jag inte tycka att det var lika speciellt och kul. Hinner du ens ha på dig allt du får?

  Kram

  Reply

  Hej! Din stil och blogg är väldigt inspirerande! Jag såg ett par supersnygga solglasögon på den andra bilden i ditt inlägg från Kenzo och jag undrar ifall du vet varifrån solglasögonen kommer för jag har letat som en galning efter dem. Här är en länk med bilden på solglasögonen: http://www.google.se/imgres?q=kenzo+chloe+schuterman&um=1&hl=sv&newwindow=1&biw=1440&bih=747&tbm=isch&tbnid=ezmEDP1gl6WU8M:&imgrefurl=http://updt.collected.info/&docid=dx6T9qHk8uC27M&imgurl=http://chloeschuterman.chic.se/files/2012/07/DSC_0320-682×1024.jpg&w=682&h=1024&ei=LFj1T_r2IqTl4QSEuOHTBg&zoom=1
  Tack så mycket, kram C

  Reply

  coolt ! titta gärna in på min blogg ! mylifeasmc.devote.se

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här