Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Festis summer edition

09:23 | May 31, 2012

Till sommaren är det premiär för den nya färgsprakande Festis Summer Edition som har en personlig och egen stil. Flaskan har ny design framtagen i samarbete med Kanal 5:s Stylisterna och är inspirerad av sommarens make-up trender. Smaken är pear/rhubarb – en ny mix av svenska klassiker som starkt påminner om sommar. Festis Summer Edition finns att köpa exklusivt i servicehandeln mellan den 1 juni och 31 augusti 2012.

I juni 2012 kommer den nya stylade Festis Summer Edition i smaken pear/rhubarb. Drycken finns till försäljning exklusivt i servicehandeln såsom 7Eleven, Pressbyrån och i kiosker. Sibylla kommer som enda restaurang att erbjuda den på menyn.

Nya Festis Summer Edition är dressad att sticka ut både vad gäller smak och utseende. I en tävling i Kanal 5:s webTV-satsning Stylisterna fick deltagarna i uppdrag att styla en modell i sommarens kommande trender och i linje med det som Festis står för; färgstarkt, självsäkert, urbant och med och egen stil. Den vinnande deltagaren blev Michelle da Silva som fick en chans att vara med i den verkliga designutvecklingen tillsammans med Festis och designbyrån NINE. I hennes tävlingsbidrag blev make-up trenden ett vinnande designspår.

– Jag ville att designen skulle passa den urbana storstadstjejen som alltid är i farten. Flaskan är färgstark med mycket karaktär, precis som Festis, säger Michelle da Silva, som med sitt bidrag i Stylisterna vann uppdraget att designa Festis Summer Edition.

Jag fick denna festis hem och tyckte den var väldigt god3 kommentarer3 kommentarer om “Festis summer edition”

    Ser jätte gott ut och färgerna är härliga!

    Reply

    Jag drack den igår och den var överraskande got faktiskt, underbart!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här