Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Veckans mini tävling

14:42 | May 30, 2012

Jag har valt ut sommarens trendigaste nagellack från Kicks som ni har chans att vinna! För att vinna detta ska ni rita av en bild på mig ( den mest egoistiska tävlingen  någonsin) men jag tycker det är lite kul! Ta foto på bilden och maila mig den på [email protected]


14 kommentarer14 kommentarer om “Veckans mini tävling”

  As kul tävling! även om jag typ är världens mest misslyckade barn på att rita…. så ska jag försöka, men när avslutas tävlingen?

  Reply

  hur länge håller den på? 🙂 svara gärna fort, vill vara med men måste veta om jag hinner!

  Reply

  Festligt !Och vilka läckra färger du valt ut. Sommarens finaste pasteller- man blir glad bara av att se dem tillsammans!

  Reply

  Har skickat bilden jag ritade på dig nu. Hoppas du fick den! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här