Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

1D

08:52 | May 15, 2012

Nejnejnej ingen biggie… JAG HAR BARA HÄNGT MED ONE DIRECTION !! Jag har chillat i deras studio och gjort en sak jag icke får säga men ni kommer få reda på det nästa år… Niall var så sööt. Han kallade mig babe! Hybrisen bara flöda.

20120515-085106.jpg

54 kommentarer54 kommentarer om “1D”

  Guud vad orättvist!! Varför fick du träffa dem!?

  Reply

  Hon hade väl tur och hennes mamma har ju många kontakter 🙂 roligt att dom fick träffa just henne iallafall, en stolthet för Sverige liksom. Tur att det inte var någon liten fjortis

  Reply

  Hennes mammas/pappas bror är deras livvakt så det är därför.

  Reply

  Tänkte fråga hur de slingade håret på dig? Det ser så jämnt och fint ut, inte ränder liksom, använde de hätta, folie, papper eller pensel? Eller på något annat sätt.

  Reply

  Guud!! Så kul! <3 <3 Längtar tills nästa år då jag får veta vad den lilla hemligheten är 🙂 <3 <3 KRAM! <3

  Reply

  Omg! You’re so lucky Chloé! Can u tell Zayn to follow me on twitter? @BeLovedByZayn

  Reply

  Haha JAG VILL VETA HEMLIGHETEN!!! Men en snabb fråga bara, Fick du deras nummer?

  Reply

  AVUNDSJUK TILL TUSEN!! åh, så jäkla kul:D kan du inte berätta mer och mer detaljer? hur dom va osv. vad dom sa? du behöver inte berätta hemligheten, utan bara allt omkring?<3

  Reply

  Snälla kan du inte berätta mer om det? Hur var dem? Umgicks du med dem länge?? Omg jag är så avundsjuk, herregud du rör ju liam och niall på bilden.. jag hade dött

  Reply

  HUR FAN CHLOE JAG DÖR HÄRA JAG VAR BARA UTE I 5 TIMMAR OCH VÄNTA PÅ ATT DE SKULLE KOMMA UGH VILKEN TUR DU HAR

  Reply

  Hur fick du träffa dem? Var fick du träffa dem?! Var ligger studion?

  Reply

  FAN TA DIG CHLOE! nä men nu blev jag sjukt avundsjuk och vill bara gå och dö

  Reply

  Åh,så avis! 🙂 Lyckliga dig,var det Tom Schuterman som du är släkt med? Är inte han deras livakt?
  Längtar tills nästa år då jag får veta vad hemligheten är 😉

  Reply

  Inte för att vara sån men sen när började du gilla ond direction, du har aldrig skrivit om dom? Det känns som att en riktigt stort fan skulle ha mer glädje av den träffen än vad hade..? / en äkta directioner!

  Reply

  Chloe blogg handlar om mode inte om ID! Du kan ju inte veta om hon är ett fan eller inte! Chloe skriver faktiskt väldigt lite om sitt privata liv just för att hon har en mode blogg! Jag tycker ni är så patetiska som bara jag tänker hänga mig. Jag dödar för att se dom och bla bla…. Ni är så omogna väx upp det är ok att vara ett stort fan och så det fattar jag också men nån gräns finns det väl!
  bara för att chloe och andou fick träffa dom så kan ni ju inte vara arga på dom! Jag vet att andou är ett jätte stort fan men hon är liksom inte så där omogna som ni! Nån måste ju få träffa dom och nu råkade de vara dom och inte ni! Vem vet några av er kanske också träffar dom en dag! Men ni som är så dör omogna lär nog inte dom i one direction vilja träffa!

  Reply

  Ta inte illa upp,men måste säga att jag har lust att gå och dö nu. Hade precis rasat samman och börjat gråta på grunfd av många saker, nest killarna. Har fortfarande världens ångest pga dem. Tycker personligen att det är så himla orättvist ibland. Jag antar att du gick före dem som hade stått ute o väntat i fem timmar för att se en sktmt av killarna. Som sagt,inget illa menat mot dig,du är supersöt, men märker hur orättvist livet är ibland.

  Reply

  Åh är så avis hoppas du hade jättekul 🙂 var de lika snygga i verkligheten? Älskar din blogg, kram

  Reply

  Neej, vad sköj! Asfräckt ju. Men hur? Berätta mer ?! 🙂

  Reply

  sjukt kul för dig!! hoppas du förstår hur lyckligt lottad du är som får göra/får så mycket!

  Reply

  NEEEJJ???? AVIS TILL 100000000. Får ångest över att dem är här och jag inte kan åka och se dem! :((( Du har sån himla tur. Önskar att jag var du. Så himla coolt!!! Dags att gå och gråta lite, haha 😉

  Reply

  hej chloe
  jag ville bara säga att jag avgudar din blogg ch läser den flera gånger m dagen
  sen har jag en fråga till dig också, j jag ch en kompis har precis startat en blogg och vi undrar om du skulle vilja göra ett länk byte eller skriva ett tips om våran blogg. http://modeofsweden.blogg.se/
  skulle vara jätte snällt
  <3<3<3

  Reply

  åhh lyllos dig! PS du och Liam var ju jätte lika, ni skulle kunna vara syskon 🙂 DS

  Reply

  Okej nu bryter jag ihop. Sen de har kommit till Sverige har jag vart ute och letat efter dom tre dagar, kanske sammanlagt 25 timmar har jag stått utanför deras studio och väntat. Jag har sett dom två gånger, dock från jättelångt håll med skrikande fans överallt. Jag brukar sitta hemma och kolla på deras video diaries osv och gråta som fan över att jag aldrig kommer träffa dom. Jag kan ALLA inside jokes, jag har älskat dom sedan förra året. Jag är så sjukt, jävla, galet avundsjuk på dig just nu. Du är säkert inte ens en directioner, vet du till exempel hur många r det är? Eller fattar du någonting när jag säger “NO! Jimmy protested”? Hoppas du är nöjd med att du har rört dom, jag skulle ha svimmat av lycka. Jag är så sjukt kär i allihopa. Kan du åtminstone berätta hur dom är i verkligheten?

  Jag gråter nu.

  Reply

  Jag håller så himla mycket med dig, Det här är helt sjukt!

  Reply

  A+++ till dig. Håller med till tusen.
  Är jätteglad för Chloes skull, men det känns grymt surt att hon får hänga med dom bara för att hon har kontakter och rika föräldrar, medans andra fans som stått utanför i timmar knappt får en skymt av dom.
  Detta är inget illa menat mot Chloe eller någon i hennes familj, som för övrigt verkar supersnälla och söta.

  Reply

  Håller med dig , jag är lika stort 1D fan som du hade typ svimmat om jag sett dom , My biggest dream! Grät seriöst när jag läste din kommentar<3

  Reply

  SÅ AVIS!! Hoppas du tog vara på tiden och ha det så bra i Nice! Kram kram

  Reply

  MEN ÅH , JAG VILL OCKSÅ. KAN DU INTE BERÄTTA VAD DU GJORT MED DEM? SPELAT IN EN MUSIKVIDEO ELR?????? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH JAG ÄLSKAR 1D. SÅ AVIS. hur fick du träffa dem??

  Reply

  omg nej… nej… kmr gråta.. 🙁 dom är mitt liv… feel lucky!

  Reply

  OOOOOOMMMMMMMFFFFFFFFGGGGGGGG!!!!!! jag pallar inte 😛 jag ville ju träffa dom <3 <3 love 1D!!!
  kramar Isabella Christensen 🙂

  Reply

  Omg vill också träffa dom. Hoppas du hade det kul!

  Älskar din klädstil!!

  //Emma ewma.webblogg.se

  Reply

  Jag är verkligen glad för din skull, men jag är sååååååååååååååå aviss!! Jag älskar dem obeskrivligt mycket, ahh skulle dö om jag fick träffa dem! Jag såg dem ett flertal gånger när dem var i Sverige på nära avstånd och jag höll på att dö, så jag undrar vad jag skulle göra om jag träfade dem, hehe.
  Följ mig gärna på twitter, jag heter @idaaofficial 🙂
  Kramar Ida

  Reply

  Jag är verkligen glad för din skull, men jag är sååååååååååååååå aviss!! Jag älskar dem obeskrivligt mycket, ahh skulle dö om jag fick träffa dem! Jag såg dem ett flertal gånger när dem var i Sverige på nära avstånd och jag höll på att dö, så jag undrar vad jag skulle göra om jag träfade dem, hehe.
  Följ mig gärna på twitter, jag heter @idaaofficial 🙂
  Kramar Ida

  Reply

  Jag är verkligen glad för din skull, men jag är sååååååååååååååå aviss!! Jag älskar dem obeskrivligt mycket, ahh skulle dö om jag fick träffa dem! Jag såg dem ett flertal gånger när dem var i Sverige på nära avstånd och jag höll på att dö, så jag undrar vad jag skulle göra om jag träfade dem, hehe.
  Följ mig gärna på twitter, jag heter @idaaofficial 🙂
  Kramar Ida

  Reply

  OMG du är så lycklig <3 Jag är från Norge och älska din blogg, och jag önskar att jag kunde träffa 1D, men serriøst hur kom du möta dem att vara i studion med dem?

  Reply

  omg, såå coolt! du verkar sååå cool du också chloé! hittade din blogg idag faktiskt av en kompis!! ha det göttt.

  Reply

  Verkligen asavensjuk på dig….min högsta dröm är att träffa dem ! men vad kul för dig! 🙂 Fin blogg förresten!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här