Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Åherre

21:38 | May 7, 2012

Nu är det ca 4 veckor kvar av skolan och sen är det hejdå Stockholm, Hello London.  Jag måste erkänna att jag är väldans nervös men samtidigt väldigt excited ska bli otroligt spännande att bo utomlands och få uppleva att ny kultur. Men Stockholm kommer alltid vara mitt hjärta. Det är så fint här vi glömmer det ,iaf jag! idag när jag var ute med Ralph på strandvägen kollade jag  ut över nybrokajen och verkligen njöt över utsikten

Missoni kappa, abercrombie shorts, zara t-shirt, Hérmes birkin


28 kommentarer28 kommentarer om “Åherre”

  hej du! det är kay här igen.. undrar bara vilken kamera du använder?

  Reply

  Åh vad kul! Jag ska också flytta till London i sommar! 🙂

  Reply

  Hur länge kommer du att bo i London? Är det för alltid eller ska du plugga några år eller så?

  Reply

  Wow, stilen din er helt utrolig fin, og garderoben din kunne jeg dødd for!
  Elsker utseede ditt og alle klærne dine <3

  Reply

  Måste bara säga tt du har en super snygg kropp!

  Reply

  Kommer du fortsätta blogga även fast du flyttar till London?
  Btw så är du jätte söt! 🙂

  Reply

  Hur ska din mamma göra med sin affär när ni flyttar till London ? Jättefin blogg ! <3

  Reply

  Underbar kappa, köpt nyligen? Var?
  Jättefin och inspirerande blogg även om man är ett par år äldre än dig Chloe, du har stil 🙂

  Reply

  Min syster bor i London sedan några år tillbaka och hon stortrivs! 🙂
  Du kommer få det underbart <3

  Reply

  Min syster bor i London sedan några år tillbaka och hon stortrivs! 🙂
  Du kommer få det underbart <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här