Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Åherre

21:38 | May 7, 2012

Nu är det ca 4 veckor kvar av skolan och sen är det hejdå Stockholm, Hello London.  Jag måste erkänna att jag är väldans nervös men samtidigt väldigt excited ska bli otroligt spännande att bo utomlands och få uppleva att ny kultur. Men Stockholm kommer alltid vara mitt hjärta. Det är så fint här vi glömmer det ,iaf jag! idag när jag var ute med Ralph på strandvägen kollade jag  ut över nybrokajen och verkligen njöt över utsikten

Missoni kappa, abercrombie shorts, zara t-shirt, Hérmes birkin


28 kommentarer28 kommentarer om “Åherre”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här