Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Svar på lite frågor

15:45 | April 30, 2012

1. Hur gammal är du? Jag är 13 fyller 14 år i sommar

2. Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat snart i ett och ett halvt år

4. Favorit affär för kläder? I Sverige måste det vara mammas affär

5. Har du något djur? Min kära vovve Ralph

6. Har inte du flyttat till London? Eller du gör det snart? Jag flyttar till London efter sommarlovet, Börjar i skolan den 31 september

7. Flyttar du med din mamma elr pappa? Jag flyttar med min mamma, men pappa kommer självklart komma till London hela tiden. Jag kommer sakna Sverige ändå när jag är i London speciellt mina vänner som är världens bästa <3


11 kommentarer11 kommentarer om “Svar på lite frågor”

  Kul att du hade en till liten frågestund! Men jag har en liten fundering, om din mamma flyttar med dig till London, vem ska ta hand om hennes butik då? Och kommer hon fortfarande att åka på inköpsresor och sånt?
  Super tacksam för svar!! Kramisar Line 🙂

  Reply

  hej, jag har en fråga till dig 🙂
  Har du haft tandställning? dina tänder ser ut att sitta mycket närmare varandra nu än förut? eller är det bara jag som inbillar mig? 😉 om inte, vill du ha tandställning? jag tycker det är skit snyggt 🙂

  Reply

  Hej jag undrar om Hollister kläderna är stora eller små i storleken ?? för jag ska beställa och bor långt ifrån en butik … // Frida 🙂

  Reply

  Hej, jag hoppas du kommer svara på denna fråga, kommer du gå gymnasium här i stockholm eller london? om det blir stockholm, vart kommer det vara då? puss och fin blogg

  Reply

  Vad kul att du ska flytta till London, men om din mamma ska flytta också hur kommer det bli med hennes butik då? Vem tar över den eller kommer hon sköta den ifrån London?
  Ha det bra och lycka till! 🙂

  Kram!

  Reply

  Hej Chloe jag är en kopia av dig. Och jag undrar vart din mamma jobbar och vilket land du kommer ifrån / Fan

  Reply

  Åh vad kul att du också ska flytta till London, det ska jag med i september! 🙂

  Reply

  Hej, jag har en fråga, är du säker på att du börjar den 31:a september eftersom det bara finns 30 dagar i september!
  Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här